IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимен маникюр в бял цвят – Кендъл Дженър с нежна идея

19 януари 2022 08 30

Тя е по водеща тенденция

БГНЕС/IStockphoto

БГНЕС

Зимата е един от сезоните, в който често използваме белия цвят за нашия маникюр. С него, освен снежинки, може да си направим страхотен френски маникюр, който отново е актуален. Разбира се, той е доста по-различен от стандартния. И освен минималистичния, се среща и така нареченият двоен. Той се отличава с това, че има лента и в основата на нокътя.

Тези дни Кендъл Дженър показа, че харесва въпросния тренд, снимайки своите дълги нокти на фона на волана на своя Mercedes. И отбеляза любимия си салон в Холивуд, където със сестрите кардашян ходи много често. Именно там тя си е пожелала модерния двоен френски маникюр в бяло, който е изключително нежен, подходящ за ежедневието на всяка жена.

В допълнение към класическия бял връх на френския маникюр на модела, изпилен в квадратна форма, Дженър има бял лак във форма на полумесец в горната част.

Изборът на Кендъл е перфектно съчетание и на геометрични фигури, като напомня за стиловете от 60-те, но същевременно носи и модерно усещане.

Дженър не за първи път се спира на по-нестандартен френски маникюр, заради който търпи критики, най-вече за неговата дължина. През пролетта на 2021 г. моделът се спря на такъв с пастелни цветове, а по-късно – за Хелоуин, се появи с кървавочервени върхове в квадратна форма.

И тъй като през януари виждаме бум на френския маникюр, ето още няколко идеи с бял цвят, които да изпробвате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари