IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прилепнала и стегната коса – новата мода в прическите за пролетта

12 март 2022 18 00

Някои от звездите вече я изпробваха

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Един от най-добрите трикове за коса, които излизат в TikTok напоследък, е кокът с прилепнала предна част. За този ефект дамите използват масла за коса, пресъздавайки визия, любима на множество звезди, включително Бела Хадид и Хейли Бийбър. Използването на подобни средства не само спомага за по-бързото и по-добро оформяне на прическата, но също така поправя щети от топлинното оформяне или химическата обработка.

Създаването на лесен кок обаче не е единствената зализана прическа, която ще бъде на мода тази пролет. Независимо дали знаменитостите са били пряко повлияни от TikTok, не можем да отречем, че елегантните прически са централна тема по време на Седмицата на модата и на различни холивудски събития. Вземете за пример Селена Гомес на наградите SAG, когато допълни елегантния си кок с голяма черна панделка, докато Росарио Досън качи кока си още по-нагоре.

Така че, ако търсите стил за по-топлите дни през пролетта, следните шест зализани прически ще пазят косата ви далеч от лицето и ще могат да бъдат постигнати с масло за коса или гел.

Зоуи Кравиц

Кравиц представи много вдъхновяващи визии за красота по време на премиерите на „Батман“ по света, включително и този гладък кок с микроплитки, оформящи лицето ѝ.

Зендая

Зендая БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Позволете на Зендая да демонстрира как да приберете косата си назад, без да се налага да я връзвате. За премиерата на „Спайдър-мен: Няма път към дома“ актрисата зализа косата си плътно назад, като я отметна и настрани, прибирайки падналите кичури зад ухото си.

Клоуи Грейс Морец

Този супер шик обрат на зализания кок се състои от скулптурно завързване. Стилистът на Морец, Грегъри Ръсел, прави този външен вид за дефилето на Louis Vuitton по време на Седмицата на модата в Париж.

Селена Гомес

Ето това вдъхновение е елегантно предложение за пролетна прическа. Фризьорката на Гомес, Мариса Марино, облече стегнатия кок на звездата в голяма черна панделка, придавайки му стилен завършек. Тя е използвала квадратна четка за коса, за да постигне гладък ефект.

Росарио Досън

Актрисата присъства на наградите SAG и се превърна в истински пример за пролетна прическа, която да не ни пречи по време на работа или тренировка. Фризьорката ѝ Авива Переа създава този гладък и елегантен стил, нанасяйки подхранващо масло за коса преди да я изсуши, да я заглади и да я усуче на кок високо върху главата на актрисата.

Хейли Бийбър

Супермоделът се е превърнал в синоним на гладката прическа, завършваща с кок. Въпреки че често я носи по време на тренировки, наскоро Бийбър се появи с подобен стил и по време на дефилето на YSL в Седмицата на модата в Париж.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари