IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Грим за есента – код лилаво за устните, очите и бузите

6 септември 2022 16 30

От нежен люляк до тъмни сливи

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Лилавото е универсален нюанс, който се предлага в много варианти, което го прави желан, когато става въпрос за изпробването на нови цветове върху очите, бузите и дори устните. От тъмни сливови тонове до нежен люляк, лилавият грим цъфти по лицата на знаменитостите в последно време, давайки ни вдъхновение за следващата ни визия.

Избирането на есенен грим понякога изглежда твърде трудно, тъй като се опитваме да съчетаем външния вид както с тоалетите, така и с времето навън. Докато обичаме кафявото по листата, гледаме да се обличаме малко по-цветно, запазвайки тона на лятото за по-дълго време. Именно това ни кара дълго време да се чудим пред огледалото, защото обикновената кафява или черна очна линия вече ни е омръзнала.

Тук идва на помощ лилавото, което въплъщава в себе си както лятното настроение, така и по-приглушения тон на есента. Подходящ както за цветни, така и за монохроматични тоалети, цветът е чудесен за следващия сезон, а примерите за неговото носене са десетки. Тук ви даваме само няколко начина, изпитани от известните личности, от които да се вдъхновите за следващата си визия.

Код лилаво за устните, очите и бузите

Бляскава очна линия

Обичаме Селена Гомес в драматична крилата очна линия. Тази красива визия улавя точното количество лилаво и блясък, заемайки място в нашия списък с визии, които трябва да опитате. Ключът тук е да се уверите, че цветът е достатъчно видим, за да се откроява.

Селена Гомес

Снимка: Getty Images

За тази визия използвайте кремообразна очна линия в лилав тон, която ще остане на мястото си. Направете крилото толкова драматично, колкото искате. Допълнете го с любимия си блестящ пигмент или блестящи сенки за очи, малко моли в долната част на вътрешността на окото и завършете с любимата си спирала.

Меки лилави клепачи

Тези меки люлякови сенки за очи изглеждат зашеметяващо във визията на Ванеса Хъджинс и са перфектният пример за използване на цвета върху цялото око, като същевременно запазвате неща в минималистичен вариант.

Пурпурният цвят се нанася точно под веждите, а мекият акцент се прилага точно под костта им, за да свърже всичко заедно. За тази визия може да използвате няколко нюанса на лилавото.

Перфектните устни

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Няма нищо по-добро от минимален грим, допълнен от ярки устни. Това пурпурно червило в цвят фуксия е идеално за Приянка Чопра, а металният блясък добавя още повече приказност. Тъй като има множество тонове и вариации на лилавото, можете да използвате всеки цвят, който смятате, че ви подхожда. С меки сенки за очи и спирала, устните привличат вниманието и са идеални за хората, които искат да включат цвят в своя грим, но не искат да прекаляват.

Лилави бузи

Тук, представено ни от Шей Мичъл, виждаме как тъмните тонове остават върху устните, а бузите и очите са покрити с меко лилаво. Цветът е деликатно смесен по цялото лице, като големият финал са тези перфектно оформени устни с наситен цвят. Използването на сенки и руж от една и съща цветова гама е от ключово значение за запазване на монохроматичния вид. Завършете с по-наситено червило по ваш избор и не бързайте да го нанесете, така че краищата и формата да останат безупречни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари