IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тиквени сенки – сред тенденциите за грим есен 2022

18 септември 2022 15 00

На такива заложи моделът Карли Клос

IStockphoto

IStockphoto

Сенки по клепачите и малко спирала е един от начините да имате по-изразителен поглед тази есен. Но кои са актуалните цветове за сезона? След като през лятото по-ярките и наситени тонове бяха на мода, сега идва ред на други. Наред с пухкавия кафяв пуловер, може да заложите на грим в тиквени нотки.

Чай, лате, вкусни подправки, печена тиква, меко и топло одеяло, короните на дърветата. Всички те си приличат по сходните цветове, в които са обагрени през есента. Именно на едни от най-популярните залага Карли Клос за своя рожден ден. Отивайки в салона за грим, тя си избира сенки в цвят на тиква. А според бюти инфлуенсърите, той ще е хит за хладния сезон.

На 7 септември моделът стана на 30 и показа как е празнувала с приятели. В нейната галерия я виждаме с блестяща рокля. А гримът в тиквени тонове е идеалното допълнение към въпросния парти тоалет. Той е дело на Хунг Ванго, който е използвал сенки за очи с цвят на оранжев сайдер. Те са по-светли в областта на слъзния канал. Под долната ѝ линия на миглите той ползва нюанс на канела, за да създаде популярния на мнозина опушен ефект.

Тиквени сенки за есента – защо не?!

Гримьорът, който работи не само с Карли Клос, но и с много други знаменитости, споделя, че цветовете на есента, свързани с кората на тиквата, се използват по-широко през последните два месеца. Много инфлуенсъри залагат както на по-светлооранжеви сенки, така и на такива с цвета на тухлата или керемидите. Те също са идеални за есента.

Освен по-матовите сенки, има и доста тиквени тонове с лек блестящ ефект. Те отиват еднакво добре на жени с кестенява, руса или червена коса. И се съчетават за актуалните червила за сезона като такива в бордо или пък наситено по-светло или тъмнокафяво.

Този сезон е идеалното време за така наречения монохромен грим, при който да оцветите клепачите, устните и скулите в един и същи тон, отговарящ на вашия гардероб.

Ето и още идеи за грим, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари