IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прически есен 2022: Седем хитови цвята за сезона

1 октомври 2022 16 30

Време е за промяна във визията

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Тъй като вече официално посрещнахме есента и температурите започнаха да варират, прическите с ниска поддръжка отново заемат централно място в ежедневието ни. Имайки предвид това, да си подарите приятно есенно освежаване чрез напълно нов и леко актуализиран цвят на косата, е един от начините да се сдобиете с по-добро настроение в мрачните дни.

Освен това, ниската поддръжка не означава скучност, като за есенните цветове на косата има много различни опции, които може да си направите както у дома, така и в салона.

Накратко, независимо дали искате дръзка промяна или фин блясък, има няколко зашеметяващи цвята, с които може да експериментирате тази есен. Ако търсите вдъхновение, помислете дали да вземете пример от тези седем тона, които експертите прогнозират, че ще имат водеща роля тази есен.

Есенни прически – седем хитови цвята

1. Мед

Медната коса може да бъде перфектна опция за есента, тъй като се свързва с оранжевите залези и онзи перфектен златен час, който се случва само този сезон. Любовта към цвета се увеличи още повече, след като Кендъл Дженър се появи с подобен по време на дефилето на Prada за есен/зима 2022. Въпреки че е по-ярък нюанс, той може да бъде пригоден и подходящо направен за всеки тон и подтон на кожата.

2. Карамелени кичури

Не е нужно да се отървете от топлите нюанси, само защото температурите падат. Контрастирайте на времето навън с карамелени кичури и регулирайте светлостта или тъмността им според вашия естествен цвят на косата. Карамелените акценти подхождат на всички тонове на кожата и са чудесен начин да озарите тена си. Освен това, масивният балеаж е чудесен начин да промените външния си вид, без да се налага да посещавате салона на всеки няколко седмици.

3. Мерло

Червеното вино е задължително за студените дни, а махагоновото мерло е един от водещите цветове при прическите тази година. Той е в съответствие с всички нюанси в природата през сезона, така че е идеално допълнение към пуловерите и ботушите ви. Според експерти, цветът е идеален за всеки, който иска да има повече тоналност и топлина върху по-тъмните цветове. Червеникавите нюанси са страхотна есенна опция за маслинени тонове на кожата, защото контрастът подобрява наситения цвят.

4. Бронди

За естествените брюнетки, това може би е най-добрият есенен цвят на косата, който не изисква голяма поддръжка. Брондито е чудесен вариант за всеки, който иска да добави малко измерение и движение в прическата. Може да помолите вашия фризьор за бронзов балеаж, за да постигнете този външен вид. За да поддържате цвета у дома, важно е да използвате балсам за боядисана коса, за да запазите целостта и свежестта му.

5. Тъмен шоколад

Докато летните месеци често са предпоставка за по-светли цветове, есента е най-доброто време за експериментиране с по-дълбоки тонове. Тъмният шоколад ще бъде идеалният нюанс за брюнетки със средно тъмен тон на кожата. Не забравяйте да помолите фризьора си за тъмен шоколадов блясък, за да подобрите наситеността на цвета.

6. Медена канела

По-ярък от кестенявото, но по-удобен за носене от червеното, този наситен цвят се отличава с топла основа от жълто злато и оранжеви нюанси, които подхождат практически на всеки тон на кожата. Освен това, топлите нюанси карат зелените очи да изпъкнат, докато медният отблясък ще донесе малко повече цвят на кожата, подчертавайки чертите на лицето.

7. Ягодова блондинка

Този цвят е достатъчно топъл, за да е подходящ за всички тонове на кожата, но се отклонява от всякакви нотки на месинг. За да се сдобиете с външния вид, помолете фризьора си да създаде ягодоворус тон, който граничи с наситен пастел.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )