IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коледен грим: 3 идеи от Гуен Стефани

2 декември 2022 10 40

Певицата залага на синя очна линия

БГНЕС

БГНЕС

Зимата дойде и вече отброяваме дните до празниците. Освен идеи за бляскави тоалети, ще ни трябват такива за прически и коледен грим. И някои известни личности имат какво да ни покажат в тази насока. Да вземем например Гуен Стефани, която е истинско вдъхновение за всички зрители на музикалния формат, в който е жури.

В своя профил в Instagram певицата споделя своите визии за продукцията, която събира милиони зрители меломани по света. Освен да ни подтикне към нови покупки на дрехи, тя показва и някои бюти техники, които да изпробваме.

Стефани качи видео от бекстейджа, където показва как гримьорите нанасят последни щрихи върху лицето ѝ. После демонстрира как изглежда за още няколко прояви в ефир и определено има какво да откраднем от начина, по който изглежда.

3 идеи за коледен грим от Гуен Стефани

1. Котешко око

Освен клипа, блондинката сподели и снимки, на които виждаме нейния перфектен грим, чийто акцент е синята очна линия. Тя е нанесена не само върху клепачите, но и под тях, създавайки перфектното котешко око.

Синята очна линия е съчетана с нежни матови сенки. В същия нюанс е и нейното кремообразно червило.

Гуен Стефани и Блейк Шелтън с първи снимки от сватбата

2. Блясък в очите

Блондинката обожава и черната очна линия. Често тя я комбинира с нейното любимо червено червило. Само че за тази идея, която е перфектна за коледен грим, Гуен ползва гланц и дребни камъчета, които залепя под клепачите. Добавя и сенки със ситен брокат, които завършват бляскавия ефект на погледа ѝ.

Зима 2022 – как да изпробвате тенденцията за грим „без грим“?

Допаминов грим – решението за по-добро настроение през зимата

Ситен брокат по клепачите – идея за зимен грим

3. Естествен грим

Както стана ясно, гримирането в стил без грим е много актуално в момента. Ето защо Гуен Стефани има и една по-естествена идея. За нея тя нанася една много лека основа, като поставя розов руж по скулите. А на устните поставя червило с черешов оттенък. Нейните вежди са леко подчертани с грим, а на клепачите си тя има сенки в телесен цвят, съчетани с черна спирала и малко молив.

За още тенденции за красотата и бюти съвети последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари