IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Доли Партън пуска парфюми, посветени на детството ѝ

2 декември 2022 09 00

Споделя, че иска ароматите да донесат щастие на хората

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Доли Партън е призната легенда за красота. Нейният характерен външен вид – извисяващите се платиненоруси перуки, пърхащи мигли, кристали и разбира се, емблематичните извивки на тялото – е също толкова голяма част от наследството ѝ, колкото нейната музика. И докато пресъздаването на стила на изпълнителката никак не е лесно, да миришем като нея става все по-достъпно, благодарение на нейната едноименна линия парфюми.

Миналата година на пазара бе пуснат първия аромат от марката Parton, който беше предназначен да мирише като „света на Доли“, а бутилката беше в типичния за изпълнителката стил. Вместо обикновена капачка, шишенцето се затваря с реплика на пеперуда, а всичко това е в любимия на Доли розов цвят. Но новата ѝ колекция Front Porch ви връща назад в детството ѝ, прекарано в щата Тенеси.

Едно от най-силните и привлекателни неща в аромата е връзката му с миналото. От миризмата на печени бисквитки от детството до полъх на одеколон, който ви кара да почувствате отново онази раздяла в гимназията, за която не може да забравите, парфюмът има силата да ни помогне отново да преживеем миналото. Парфюмът Front Porch е почит към детството на Доли и малкото градче в Тенеси, където е израснала.

„Толкова съм щастлива от отзвука, който получихме след лансирането на нашия аромат Scent From Above миналата година. Този успех ми позволи да експериментирам с нови аромати и да внеса различни, вдъхновяващи неща в колекцията Front Porch, която включва моя парфюм Smoky Mountain. Нищо не ме вълнува повече от това да създавам неща, които носят радост на хората“, казва Партън пред Byrdie.

По думите ѝ, новите продукти са вдъхновени от спомените за нейната младост, а колекцията, която е създала, е наистина специална.

„Бях по-добра проститутка, отколкото секретарка“ – Доли Партън за кариерата си в Холивуд

Неостаряващи звезди: Четирите тайни на Доли Партън против стареене

Що се отнася до самия парфюм, Smoky Mountain е дървесен цветен аромат, предназначен да ви напомни за мъглата, която обхваща планината през ранните часове на деня. Тя е женствена и лека, но топла и уютна. В аромата ще откриете нотки на орхидеи, които му придават флорален щрих, а земният му нюанс идва от тонка и мирис на есенна гора. Парфюмът ще се предлага в лилава бутилка, затворена с характерната за Доли капачка във формата на пеперуда.

Smoky Mountain е част от колекцията Front Porch, която включва още три аромата – Early Morning Breeze, Dancing Fireflies и Tennessee Sunset. Първият е лек флорален парфюм с нотки на жасмин, портокалов цвят и сандалово дърво, вторият ще ви пренесе в някоя спокойна и романтична лятна нощ с нотки на ябълка, розов божур и розов мускус, а последният включва ванилова орхидея.

За още новини от света на звездите, модата и красотата следвайте и профила на Tialoto в Instagram и страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари