IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нови прически – Бела Хадид заприлича на Мерилин Монро

18 януари 2023 16 30

Очевидно русото все пак е модерно

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Нова година, нова прическа за Бела Хадид.

Като един от най-големите хамелеони в модната индустрия, звездата рядко бърка в избора си на външен вид, като сега почерпи вдъхновение от една от иконите на Холивуд. След като за кратко бе с шоколадов цвят в косите, сега Бела се насочи към много по-светлата гама, избирайки да копира Мерилин Монро и емблематичната ѝ руса прическа.

Преди дни Хадид сподели видео в социалните мрежи, на което показа почти платиненорусата си коса. Прическата бе оформена на къс боб с дължина до брадичката и сякаш току-що беше пусната от горещите ролки за къдрене. Стилът още повече ни напомни за Стария Холивуд, където властваше Мерилин Монро със своите руси къдрици. Хадид носеше и минимален грим с бял потник, за да насочи вниманието единствено и само върху косата си.

Феновете се зачудиха дали външният вид не е перука, която е поставена специално за следващата рекламна кампания на Бела. Тези съмнения се засилиха, след като тя отбеляза в публикацията си известен фризьор, който се занимава с професионални перуки и подготовка за реклами.

Малко по-късно бе потвърдено, че Бела всъщност се е трансформирала в блондинка за скорошна реклама на Chaos'69. Във фотосесията също така можем да видим моделката с много къса черна коса, което затвърди подозренията на феновете, че прическите всъщност са перуки.

Що се отнася до истинската ѝ коса, Хадид наскоро се върна към корените си – тя е естествена блондинка като сестра си Джиджи – с меден нюанс, който заедно с фризьорката си Джена Пери нарекоха „Бебе Бела“ или „Аспен блондинка“. Пери сподели, че двете отдавна мечтаят за по-светъл цвят, но сега е дошъл моментът да го направят. По думите ѝ, в салона са направили възможно най-бледото русо, като са взели предвид историята на Хадид с тъмните цветове. Целта е била тъмнобежова руса основа с по-светли кичури.

Ако искате да станете по-светли в косата, вземете пример от Бела, тъй като този нюанс на русото е идеален за по-студените времена. За разлика от актуалните напоследък цветове като тирамису, гъби и дори платина, по-топлите нюанси изглеждат страхотно на фона на бледата зимна кожа и добавят усещане за лекота и живот. По думите на Пери, русото изглежда много по-естествено и е чудесно за следващите месеци.

Бела Хадид прикова погледите с рокля от течен памук

Фенове на Бела Хадид се разтревожиха дали няма проблеми с алкохола

Ако мислите да опитате цвета, Пери има няколко лесни съвета. Първото, което казва тя, е да се доверите на професионалист, който ще се погрижи правилно за косата и ще вземе предвид абсолютно всички боядисвания, които сте правили преди. По този начин ще сте сигурни, че ще постигнете желания резултат, без да увреждате твърде много косата.

За да разбирате първи за новите тенденции в красотата, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари