IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красива на 62 – Джулиан Мур споделя тайните си

25 януари 2023 10 30

Тя не спестява нищо от разкрасителната си процедура

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Джулиан Мур разкрива най-добрите си тайни за красота и показва една от любимите си черти.

Представяйки се в свеж и естествен вид, 62-годишната актриса и носителка на „Оскар“, показа на феновете рутинната си грижа за кожата, докато участваше в последния епизод от поредицата „Тайните на красотата“ на Vogue. Във видеото тя казва на списанието и неговите зрители и читатели колко много обича луничките си, шегувайки се колко голям подвиг е да рисуваш веждите си всеки ден.

След като закрепи косата си с ластик, Мур използва ежедневен почистващ продукт, признавайки че е заменила обикновената си кърпа с такава, която е малко по-ексфолираща и помага за премахването на мъртвите кожни клетки. Мур съветва зрителите да не използват ексфолиращата кърпа твърде грубо, тъй като това може да увреди кожата им.

„Рутинната ми грижа за кожата става все по-сложна с напредването на възрастта“, казва актрисата. Две от нещата, които остават постоянни обаче са миенето на лицето и носенето на слънцезащитни продукти.

След това Мур използва продукт, който да се бори с фините линии и да насърчи производството на колаген. Следващата стъпка е нанасянето на серум с витамин С и антиоксидантен защитен крем. „Изглежда сложно, но не е“, добавя актрисата, отбелязвайки че прави същата рутина и преди лягане.

Мур продължава с разкрасителната процедура, включвайки крем за шията, околоочен крем, масажор за лице и слънцезащитен крем. Звездата си спомня, че майка ѝ винаги е била със светла кожа и се е притеснявала за изгаряния по тялото на децата си. Затова им е забранявала да ходят на плаж преди 15:00, а след появата на ефективни слънцезащитни кремове, те са се превърнали в задължителната им стъпка в рутината за разкрасяване.

Актрисата добавя малко блясък към визията си с грим, като заявява, че поддържа покритието си минимално, за да не закрие луничките си. „Не обичам много фон дьо тен. Харесва ми да мога да виждам луничките по кожата си, както и цвета на кожата си“, казва тя, докато нанася ружа и коректора си. Категорична е, че не прикрива луничките си нито на червения килим, нито на екран. По думите ѝ, понякога те могат да останат невидими за хората, но това се дължи на осветлението или качеството на филма, но не и на използвания грим.

Съвети за красота от Холивуд: Тайните на Ан Хатауей

Петте тайни на Ана де Армас за безупречна кожа

Бюти съвети: Петте тайни на Флорънс Пю

Докато използва коректора си, Мур обяснява, че една от проблемните ѝ зони е точно под очите. „Това беше област, която много ме притесняваше, когато бях по-млада, но вече не се тревожа толкова много за нея“, споделя тя. Допълва, че постепенно е осъзнала, че това е формата на лицето ѝ, така че няма какво повече да направи по въпроса.

Използвайки молив за вежди, Мур разказва за друга своя черта, която се опитва да заобича.

„До голяма степен унищожих веждите си, когато бях тийнейджър и след това ги оставих да пораснат, след което ги унищожих отново и сега няма да пораснат. Рисуването на веждите е голямо постижение за мен“, казва тя, добавяйки още един трик за красота. Взима молива и започва точно от средата, правейки извивка отдолу, след което запълва празнотата, за да изглежда по-права.

Мур завършва ежедневния си грим с разнообразие от любими продукти, определяйки визията си като обикновена. Тя все пак съветва феновете, които искат да добавят малко повече цвят към лицето си, да използват червено червило.

За да разбирате първи за новите тенденции в красотата, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари