IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красавицата и зимата: Мултифункционален крем за лице и тяло – невъзпетият герой в грижата за кожата

31 март 2023 08 30

Защо не трябва да пропускате тази част от рутинната си грижа за красота

Красавицата и зимата: Мултифункционален крем за лице и тяло – невъзпетият герой в грижата за кожата

Нека бъдем честни – колко често мажете тялото си веднага след душ? Ако трябва да отговоря лично на този въпрос, сигурно тези случаи ще се броят само на пръстите на едната ми ръка. Всеки път си казвам, че ще обърна повече внимание на кожата от врата надолу, но тази мисъл се изпарява със скоростта на светлината веднага, когато вляза в банята.

Определено това не е постижение, с което мога да се гордея. Липсата на адекватна грижа за кожата на цялото тяло е грешка, която много от нас правят. Смятаме, че лицето е единствената зона, която може да покаже признаци на сухота, раздразнение или остаряване, но всъщност не е така. Цялото ни тяло може да бъде издайник на кожни проблеми, особено ако забравяме да използваме правилните продукти.

Този път няма да говорим за нещо със сложни наименования, модерна съставка или продукт, който се намира само в чуждестранни сайтове и трябва да инвестирате цялата си заплата в него, след което да чакате поне два месеца, за да пристигне. Днес ще ви представим един напълно достъпен продукт, чиито ефекти се приемат за даденост и не получават нужното внимание.

На вашето внимание представяме мултифункционален крем за лице и тяло.

Да, знам какво ще си кажете – какво му е толкова интересното в един крем за лице и тяло? Всъщност точно тук грешите. Продуктът не само е интересен, но и много полезен, като е абсолютно задължителен за рутинната ви грижа за кожата. Както не забравяте да погледнете TikTok, Instagram или Facebook преди лягане, така и не трябва да пропускате крема.

крем total

Като човек с много суха кожа, която на всичкото отгоре е и чувствителна – комбинация, за която всеки си мечтае, знам – търсенето на подходящи продукти е изключително трудна задача. Вече имам цял шкаф с козметика, която не използвам, защото ми причинява повече проблеми, отколкото ползи. Друга част е подарена, като не искам да си спомням колко средства са отишли на вятъра.

Но в един слънчев ден попаднах на решението за моята ситуация. Мултифункционален крем за лице и тяло, който не само хидратира, но успокоява и възстановява кожата. Продукт, който стана неизменна част от рутинната ми грижа за красота и напълно замени пълния ми шкаф с козметика. С две думи – голямо чудо в компактна опаковка, която можеш да сложиш в чантата или да използваш по време на пътуване.

Продуктът Total Cream на Laboratorios BABÉ е това, което търсите не само за вас, но и за децата, съпруга, приятелката или майка ви. Той е подходящ за всеки тип кожа, като може спокойно да се използва от всеки, навършил 12 години. Чудесно начало за съставянето на една устойчива, хидратираща и успокояваща грижа за кожата, която ще ви осигури приятен допир и мекота.

ттоал

Като човек, който се интересува от козметика и щателно чете етикетите, бях напълно изненадана от една съставка в крема Total Cream на Laboratorios BABÉцентела азиатика. Това е лечебно растение, широко използвано в корейската козметология, още известна като Меката на красотата. Съставката е насочена към възстановяване на дермата и укрепване на кожната бариера – точно това, от което се нуждае всяка суха и компрометирана кожа.

Центела азиатика също така действа като антиоксидант, предпазвайки клетките от увреждане от свободните радикали, причинено от излагане на слънце и замърсяване, като също така забавя и признаците на стареене. Прекрасна е за сухата кожа заради овлажнителните си свойства, като в същото време помага за намаляване на видимите признаци на чувствителност като сърбеж, парене и зачервяване.

Към чудодейната съставка с трудно име, прибавяме и задължителният компонент на всеки един ефективен крем, а именно хиалуронова киселина. За нея може да изпишем цяла книга, но главното, което трябва да знаете е, че тя хидратира в дълбочина, борейки се със сухотата, задържайки вода около 1000 пъти собственото си тегло.

Комбинацията от ниацинамид, пребиотик и витамин А пък спомага за подобряване на защитната бариера на кожата. Успокояващият комплекс от алантоин, алфа-бизаболол, екстракт от лайка и екстракт от алое вера върши чудеса, когато усетите, че кожата ви става твърде чувствителна, раздразнителна или се появяват червени петна.

Total Cream на Laboratorios BABÉ не само съдържа всичко това, но е достатъчно безопасен за употреба всеки ден по два пъти – сутрин и вечер. Той попива бързо, лесно се абсорбира от кожата и не създава тежест. Единственото, което се изисква от вас, е да го нанесете с лек масаж, докато напълно попие в кожата. А още по-добрата новина е, че може да го сложите в чантата си за пътуване и да бъде с вас по всяко време. 

Колкото и невероятно да звучи, всъщност един крем може да върши чудеса за кожата. Обикновено пренебрегван продукт, той се грижи за красотата на целия външен вид, създавайки мекота и хидратация. Total Cream на Laboratorios BABÉ е точно това, от което се нуждаете, за да се преборите с неприятните проблеми като сухота, раздразнение и стареене на кожата, а също така да си осигурите хидратация, мекота и блясък. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари