IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оскари 2023 – кои бяха най-впечатляващите прически?

13 март 2023 14 30

Аксесоарите за коса доминираха в повечето прически на новия килим

БГНЕС

БГНЕС

Оскари 2023 бяха раздадени, но за бляскавата церемония ще се говори дълго! Тази година една от изненадите бе, че организаторите замениха червения килим с такъв в цвят шампанско. Много звезди се разходиха по него със своите дръзки визии, част от които бяха с доста впечатляващи прически.

Все пак Оскарите са идеален повод за нов тон на косата или изпробването на някои смели тенденции. Това определено доказаха много известни личности от света на киното, които не останаха незабелязани на събитието. От обемни холивудски къдрици до остър микробретон, прическите, които видяхме снощи определено заслужават да ги разгледаме по-обстойно. Много от тях включваха красиви аксесоари, които през новия сезон ще използваме често.

Кои звезди бяха с най-забележителните прически на Оскари 2023?

След като ви споделихме пълния списък с наградените и отделихме специално внимание на тоалетите, е време да ви покажем любимите стилове в прическите на церемонията. Някои от тях лесно могат да бъдат пресъздадени в домашни условия, докато за други ще ви трябва малко помощ от стилист.

Хали Бери

Известната актриса показа, че тази пролет ще се носи асиметричен боб. И то не какъв да е, а със сладки къдрици. Те бяха един от акцентите в нейната спираща дъха визия, включваща бяла рокля на Tamara Ralph.

Подстрижката на актрисата за Оскари 2023 неизбежно ще вдъхнови много жени за новия сезон. Тя се отличава с асиметрична дължина, като по-голяма част от къдриците падат свободно върху лявата ѝ скула. Дължината показва меденорусите омбре акценти в шоколадово-кестенявата коса на Бери. И допълнително подобрява великолепните ѝ естествени къдрици.

През последните няколко години Хали предпочита да е с пикси прически, но ето че е решила да ги замени с един асиметричен боб, който ѝ отива изключително много.

Нови прически – италианският боб ще диктува през пролетта

Пролетни прически – най-популярното предложение за къса коса

Пролетни прически – 6 популярни цвята за сезона

Флорънс Пю

Флорънс Пю,

БГНЕС

Младата актриса от „Дюн: Част II“ пристигна в Долби тиътър в Лос Анджелис, с уникална по рода си прическа. Имфлуенсъри и коафьори отбелязват в социалните мрежи, че тя се противопоставя на законите на гравитацията. Фризьорът на знаменитостите Питър Лукс стои зад въпросната прическа на звездата. Той споделя, че е вързал косата на актрисата на висока опашка, която пригладил леко напред.

Краищата на опашката на Пю са превърнати в изкуствени микробретони, точно като тези, на които тя заложи за наградите BAFTA миналия месец.

Ванеса Хъджинс

Ванеса Хъджинс,

БГНЕС

Актрисата се разходи по килима на 95-ите награди на Академията, изглеждайки абсолютно зашеметяващо. Нейната коса бе вързана на небрежен кок, украсен с черна панделка. Тя бе идеалното допълнение към елегантната черна рокля без презрамки към която бе добавила диамантена огърлица и нежни обеци, както и своя годежен пръстен, който показа за първи път отблизо.

Хъджинс имаше лек блясък в пригладената коса, в която имаше един от актуалните за пролет 2023 аксесоари. Още преди Оскарите Хейли Бийбър показа подобна прическа, ползвайки симпатични черни панделки.

Българинът Христо Грозев вече е носител на „Оскар“

Мишел Йео

Мишел Йео,

БГНЕС

Колежката на Джейми Лий Къртис допълни роклята си на марката Dior с прическа, в която основно място заемаха кристални аксесоари. Тя е първата жена, спечелила „Оскар“ за най-добра актриса в 95-годишната история на наградите на Академията.

Визията на Мишел Йео в прасковен тон бе допълнена от обемни и същевременно елегантни къдрици, украсени с нещо като диадема с кристали. Същите капки виждаме и в нейните бижута – висящи обеци и пръстен с камък във въпросната форма.

Ева Лонгория

Ева Лонгория,

БГНЕС

Актрисата се появи с прическа с мокър ефект на Оскари 2023. Тя бе идеално сресана назад, стилизирана с небрежни чупки. Косата ѝ е оформена от известния стилист Кен Пейвс, с помощта на продуктите на известна марка козметика, на която тя е лице.

Ашли Греъм

Като една от първите звезди, които минаха по килима, моделът с по-пищни извивки започна шоуто с елегантна прическа, която се отличаваше с няколко различни по големина плитки.

Косата на модела е дело на фризьора Машал Адзалзада, който е използвал солидно количество лак, за да приглади стърчащите кичури и да оформи нестандартен „оплетен“ кок.

За още новини от Оскари 2023 и други любопитни такива от света на звездите, модата и лайфстайла, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари