IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Диамантени устни – нова тенденция за пролетта

18 март 2023 12 00

Ето как да я използвате

IStockphoto

IStockphoto

Диамантени устни – това е една от най-новите и смели тенденции за пролетта. Идва от платформата TikTok и носи допълнителен блясък към червилото. Макар да не става за ежедневието, може да изпробвате тренда за някой по-специален повод.

Можете да имате перфектните диамантени устни, без да ви се налага да залепяте камъчета, приличащи на диаманти. Това споделят инфлуенсъри, показвайки тенденцията. Тя включва използването на блестящи сенки за очи, моливи с метален цвят, неутрални такива или прозрачен гланц за устни.

Диамантени устни – как да ги постигнете?

Техниката е много проста и не изисква кой знае какви усилия. Трябва да следвате само четири основни стъпки, за да постигнете страхотния блестящ ефект.

Ето какво да направите:

Първо очертайте горната част на устните с молива с металически цвят (както е показано във видеото). Може да ползвате и течно сребристо червило. После запълнете центъра на горната и долната устна. Разнесете молива и очертайте останалата част с розов молив за устни. Накрая нанесете гланца. А върху него, с подходяща четка, добавете блестящи сенки за очи в центъра на устните си.

След като размажете устните една в друга, се получават страхотни диамантени устни – с нежен блясък, сякаш идващ от камъка.

Според гримьори, ако искате да експериментирате, можете да смесите червено червило и подходящи блестящи сенки, за да постигнете неотразим диамантен ефект. Ползвайте памучен тампон, за да премахнете някои несъвършенства.

Опитайте с блестящо червило

Все пак, ползването на брокатени сенки за устните не е най-добрият вариант.

Гланц за устни и диаманти – в новия маникюр на Джей Ло

Фитнес устни – тенденцията, която си заслужава да опитате

Грим за 2023 – хромираните устни превземат сцената

В случай че не искате да правите това, защото се притеснявате от раздразнение на кожата или инфекции, може да си купите ново червило. На пазара има много, които са с блестящи частици. Точно този модел се завръща ударно за пролетта.

От друга страна, след като поставите червилото с блясък, можете да добавите малко сенки в основата, като отгоре завършите с прозрачен гланц за устни.

Можете да постигнете по-наситен цвят на устните със сенки или по-нежен, добавяйки повече гланц или балсам отгоре.

@evalarosaxo Diamond lips? #makeup #makeuptutorial #diamondlips ♬ Mrs. Right - Mindless Behavior

За още тенденции за красота последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари