IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лизо връща на мода патешките нокти

21 май 2023 13 30

Вижте повече за нестандартната тенденция

БГНЕС

БГНЕС

„Патешките нокти се завръщат и трябва да благодарим на Лизо!“. Това пише в социалните мрежи към клип, в който известната изпълнителка демонстрира новия си маникюр. В профила си в TikTok тя показа, че една странна тенденция отново е на мода. Колкото и да не го вярваме, явно още има такива сред нас, които обичат доста дълги нокти, оформени като патешки крайници. 

Въпросният тренд се появи пще през 2021-а и определено не се задържа дълго. Но ето, че днес има такива като изпълнителката, които са се сетили за него и го харесват. 

Освен Лизо, Кайли Дженър, Хейли Бийбър, Клои Ким Кардашян, са почитателки на маникюр с XXL дължина. И тъй като този сезон по-цветните идеи са на почит, първата избра патешки нокти в розов цвят. 

Френски патешки нокти - защо не? 

За тези, които предпочитат типичния френски маникюр, въпросните лопатки на рапърката ще се сторят странни. Оказва се, че в момента те са доста актуални и вървят в комплект с няколко страхотни декорации като камъни, сърца и други блестящи елементи. 

Патешките нокти е най-странната форма, която бе на мода преди години и която очевидно отново ще влезе в салоните. Те са с по-широки, направо странни върхове, за разлика от някои други за дълги нокти, които следват естественото нокътно легло. 

Освен френския маникюр в стил Barbiecore, на който залага Лизо, има още много други идеи, които може да изпробвате: 

1. Патешки нокти с шарки

Тук въпросните лопатки, на които приличат ноктите, оформени с гел или акрил, са в различен цвят, украсени с петна в други сходни тонове. Получава се свеж пролетен маникюр. 

2. Истинско бижу

Ако сте фен на дългите нокти, украсени с бижута, то може да изпробвате въпросната идея. При нея на върховете са закрепени безброй камъчета и ефектни пеперудки. 

Маникюр пролет/лято – опитайте ванилов хром

Ягодов маникюр – идеален за пролетта и лятото

Маслени нокти – по-нестандартна идея за пролетен маникюр

3. Патешки нокти с животински принт 

Няма как да избягаме от типичната леопардова или зебровидна украска в маникюра. Вместо с кафяво/черно или бяло/черно, може да ползвате по-цветни лакове за въпросните лопатки във френски стил. Ако желаете, им добавете ефектни 3D декорации. 

За още тенденции за красота последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари