IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летен грим - океанските очи на Хейли Бийбър

2 юли 2023 16 30

Вдъхновение за ваканцията край морето

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Лятото вече официално е тук, което означава много положителни емоции, повече време навън и по-леки дрехи. Сега е моментът да покажем повече от тялото си, което дълго време извайвахме във фитнеса през есента, зимата и пролетта. Новите прически вече са на главата ни, като ни остава само една задача - гримът

Създаването на перфектна визия за летните разходки из града не е много трудна, но не е и елементарна задача. Въпреки че се нуждаем от много по-малко дрехи, отколкото през зимата и есента, сега основните ни сили са насочени към избирането на правилен цвят за грим, точното количество фон дьо тен и борбата с вредните слънчеви лъчи. Може да звучи лесно, но решението не се корени само в по-леките формули, а и в тяхното точно нанасяне. 

След като вече станахме свидетели на създаването на истинска мания по розовия цвят заради предстоящата премиера на "Барби", може би много от вас ще си помислят, че именно това ще е основният нюанс за лятото. И няма да сгрешите. Но също така има и няколко други цвята, които лесно могат да се борят за първото място, когато говорим за гримирането

Вдъхновявайки се отново от големия екран, този път поглеждаме по-надълбоко, в буквален смисъл, гмуркайки се в тенденцията за океански и морски нюанси. Съвсем наскоро беше пуснат и дългоочакваната игрална версия на "Малката русалка", за която се говореше много преди премиерата. Причината беше в избора на главна актриса в лицето на Хали Бейли и цвета на кожата й. Дали ходът е бил целенасочен ПР трик за привличане на повече зрители, или наистина младата звезда се справя добре с ролята, тепърва ще разберем.

Докато някои критици са насочили цялото си внимание към играта на Бейли, ние решихме да видим какви тенденции се зараждат покрай новия й филм. Русалката се превърна в основно вдъхновение за красота и мода, създавайки различни течения в прическите, грижата за кожата, ноктите и модата. Сега Хейли Бийбър реши да се включи в движението Mermaidcore, създавайки си океански грим

Преди няколко дни основателката на козметичната марка Rhode публикува серия от снимки в социалните мрежи, показвайки своя прочит на океанските сенки, станали популярни първоначално през 80-те години на миналия век. Както всяка стара тенденция, и тази прави своето завръщане, продължавайки носталгичната мода и вдъхновенията от миналото. 

Носейки сексапилна рокля с висока яка и гол гръб, Хейли се е доверила на гримьорката си Леа Дарси, която създава росната й кожа и красивите сенки, вдъхновени от океана. Макар гримът да е много семпъл, той всъщност крие в себе си стил и елегантност, които много от дръзките и експресивни визии не притежават. 

Летен маникюр: Ноктите на Хейли Бийбър са най-желани

Хейли Бийбър за естествената красота: Никога не съм се чувствала по-красива

Грижа за кожата: 14-степенният ритуал на Хейли Бийбър

Клепачите на моделката са покрити с много фини сенки в син цвят - оттенък, който може да видите в топлите води на чистите океани и морета, за които мечтаем всяко лято. Основният грим е покрит с леко сребрист блясък и нищо друго. Сенките са поставени точно върху клепачите, като не излизат от зоната и не създават чувство за прекаленост. 

Устните на Хейли са покрити с тъмнорозово, което да пасва на лекия руж по бузите. Цялостната красива картинка беше завършена с перфектно оформена прическа в популярния стил боб, отметнат на една страна, а част от косата закриваше едното око. 

Бийбър обаче не е единствената звезда, която изпробва синия цвят в гримирането си. Сидни Суини носеше почти идентичен цвят сенки на филмовия фестивал в Кан, който подхождаше на роклята й от Miu Miu и косата, вдъхновена от Памела Андерсън. Също така моделът на Victoria's Secret Елза Хоск избра по-наситена версия на синьото в Кан, където се появи с абстрактна рокля на Victor & Rolf, вдъхновена от Пепеляшка. 

За още тенденции за красота последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари