IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трикове за подпухнали очи – Хейли Бийбър споделя своите три решения

20 ноември 2022 15 00

И какво предстои за козметичната ѝ линия

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Хейли Бийбър стартира своята марка за красота Rhode през лятото на тази година и всичко се случи точно както си го бяхме представяли – всеки един от петте ѝ продукта на пазара беше разпродаден почти веднага, натрупвайки списъци с чакащи след това.

Кремът за възстановяване на кожната бариера, течността за „остъкляване“ с пептид и трите вкуса на терапията за устни с пептид са еднакво обичани от купувачите, но последният се издигна на преден план като най-желания и популярен продукт на Rhode с хиляди перфектни оценки. А добрата новина е, че на 22 ноември, когато Хейли Бийбър има рожден ден, ще бъде пуснат четвърти вкус за лечение на устни.

Понастоящем се предлага без аромат, както и с аромати – „резен диня“ и „солен карамел“, но триото се разширява с нова лимитирана серия пептид за устни във „ванилова торта.“ Въпреки че е нейният рожден ден, Бийбър има втори подарък за купувачите – Birthday Duo, който ще включва както третиране на устни с ванилова торта, така и вечно изчерпаната пептидна глазираща течност.

„Харесвам всякакъв вид ванилова основа и винаги съм избирала кекс с ванилия или допълнително ванилия върху ванилова торта за рождения си ден“, казва Хейли пред InStyle. Когато открива желания аромат, тя разбира, че той е идеален за новата ѝ колекция за устни, която излиза точно за рождения ѝ ден.

Макар винаги да изглежда перфектно на червения килим и модния подиум, г-жа Бийбър също се среща с проблемите на обикновения човек. В интервюто си разкрива, че една от най-досадните ѝ задачи е да се справя с подпухналостта на очите и тъмните кръгове. Основната причина за тяхната поява е ограниченото количество сън, от което Хейли страда по време на натоварените Седмици на модата или в края на годината, когато трябва да направи ревизия на всичко постигнато досега и да зарадва феновете си с нови подаръци в козметиката.

По думите ѝ, кофеинът наистина помага за намаляване на подпухналостта и премахва черните кръгове под очите. „Вземете лосион с висок процент на цинков оксид и го сложете под очите си, преди да си легнете“, съветва тя. Цинкът е противовъзпалителна съставка в грижата за кожата, за която е известно, че облекчава акне, намалява зачервяването и появата на белези, като в същото време успокоява кожни заболявания като екзема и розацея. Дори е доказано, че намалява мелазмата, която причинява тъмни петна и обезцветяване, което прави цинка идеално средство срещу подпухналостта на очите.

Хейли Бийбър за „кражбата“ на Джъстин от Селена Гомес

Есенен маникюр: Хейли Бийбър със свежо предложение

Хейли Бийбър също така разчита на метода на Джоан Крауфорд за лицева терапия с ледена вода. Казва, че не го прави постоянно, но обича да си потапя лицето в голяма купа с вода с лед и да остане така за няколко минути. Ако това е твърде тежко за вас, тя препоръчва да използвате ролер, който преди това сте оставили в хладилника. Ако нямате и това подръка, ефектът може да бъде постигнат с обикновена лъжица, но задължително трябва да бъде студена, дори ледена.

За още новини от света на звездите и тенденциите за красота последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари