IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хейли Бийбър е готова за Коледа с празнично бельо

4 ноември 2022 09 00

Довиждане Хелоуин, здравей Коледа

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Почти веднага, след като часовникът удари полунощ на Хелоуин, Хейли Бийбър се трансформира от цветното момиче на Dior и вампира на Versace в коледен елф.

Във вторник, 1 ноември, моделката сподели снимка от новата си празнична кампания за Victoria's Secret, позирайки в тематичната зелена гама. Хейли е облякла секси дантелено боди в цвят на иглолистното коледно дръвче, върху което е изписано логото на известната марка. Бельото е прикрепено към черни дантелени високи чорапи, върху които също са гравирани буквите на Victoria's Secret. Празничната визия беше завършена с бляскави токчета с остър връх и черен чокър с диамантено-перлено талисманче.

Що се отнася до отдела грим и прическа, Хейли запази лицето си в почти естествен вид, залагайки само на леко бляскава кожа, известна като „глазирана поничка“. Визията доби огромна популярност през лятото, именно благодарение на Бийбър, която пренесе тенденцията и в маникюрите. Отличава се с лек блясък и свеж вид, който се постига с изключително малко продукти и поддържа кожата хидратирана. Косата на звездата беше свободно пусната от двете страни на лицето, рамкиращи чертите му. Характерните за Хейли леки морски вълни бяха налице.

„Споделете радостта този празничен сезон“, написа тя под снимката, направена от фотографа Камил Съмърс-Вали. Бодито, с което Бийбър е облечена се отличава с изваян силует, мрежеста обшивка и изумруден цвят. Описва чудесно тялото на звездата и привлича погледите на всички. Брандираните презрамки също не останаха незабелязани от феновете.

Хейли и Джъстин си направиха ранен коледен подарък, прибирайки у дома още едно кученце. Този път домашният любимец е женски и носи името Пиги Лу. Това е второ куче за семейството, като през 2018 година те се сдобиват и с Оскар. И двете животни участваха в официалната фотосесия на Хейли и Джъстин за Хелоуин.

Що се отнася до костюмите на звездите за тазгодишния празник, г-жа Бийбър реши да покаже най-доброто от себе си, преобличайки се в два стилни и дизайнерски тоалета. Първоначално тя покри тялото си във флорални мотиви от Dior, а след това се премени в секси вампир на Versace. Черният кожен комплект от италианската марка беше съчетан със задължителните остри зъби и фалшива кръв.

Нови прически – огнена есен за Хейли Бийбър

Хейли Бийбър за „кражбата“ на Джъстин от Селена Гомес

От своя страна, Джъстин Бийбър заложи на малко по-семпли визии. Той се облече като Бисквитеното чудовище от „Улица Сезам“, като костюмът му включваше само едно синьо оунзи. За второто парти, на което беше поканен, изпълнителят реши да се превъплъти в колегата си Травис Баркър, обличайки изцяло кожен тоалет.

За още новини от света на модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Иван Пенелов ( преди 1 година )