IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенен маникюр – тиквата е основното вдъхновение

13 октомври 2023 17 40

Как да лакирате ноктите си според сезонния плод

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Всяка година, когато температурите паднат, хората навсякъде започват да сменят ярките летни цветове с уютни, подходящи за есента нюанси. Въпреки че има много цветове в нашите есенни палитри, малко са толкова всеобхватни, колкото тиквените. Те се простират от мода и грим в тиквен тон до прическа и маникюр. 

Говорейки за цвета, ноктите с тиквени нюанси в момента са хит в социалните мрежи. Така че, ако сте търсели идеалното есенно вдъхновение за ноктите си, тук е вашето място. За да ви помогнем за по-лесен избор при следващото ви посещение в салона за красота, събрахме няколко красиви визии, вдъхновени от тиквата, които да сложите върху ноктите си в следващите месеци. 

Тиквен маникюр за есента

Ярки нокти

Тиквата е един от онези цветове, които създават красиво, смело въздействие сам по себе си. Ако нямате време и търпение да си правите рисунки върху ноктите, то този маникюр е за вас. Плътният и ярък тиквен цвят ще ви осигури пропуск за есенната тенденция, като в същото време не е толкова абстрактен и екстравагантен. Подходящ е за всеки, който не иска твърде натруфени нокти, но пък желае да бъде в крак с модата.

Абстрактни нокти

Ако пък сте от хората, които искат нещо по-интересно и нестандартно, тогава абстрактните стилове са за вас. Същото важи и за тези от вас, които не са големи почитатели на оранжевото или на плътно лакираните нокти. Съчетайте тиквени нюанси с бордо за създаването на красив, привличащ вниманието стил, който включва в себе си и тенденцията за негативно пространство. 

Костенурчени нокти

Черупката на костенурка е друг популярен дизайн за есенен маникюр. Хубавото тук е, че той се съчетава идеално с тиквените нюанси. За да придадете на вашите нокти двойна тенденция с малко луксозен привкус, помислете за добавяне на златни акценти. 

Миксиран маникюр

Ако не можете да решите точно какво да сложите върху ноктите си, не се притеснявайте – тенденциите за миксиран маникюр са все още популярни. Може да съчетаете както два стила, като френски и плътно лакиране, така и няколко различни цвята. Вие решавате каква да бъде визията ви, но през тази есен ви съветваме в нея задължително да присъстват тиквените нюанси. 

Тиквен маршмелоу

Този красив маникюр ще ви накара да започнете да се облизвате. Комбинацията от тиквени нюанси, черни и кремаво бели лакове ни кара да мислим за вкусни есенни пайове с тиква или препечени маршмелоу на огъня. А 3D златните акценти придават още повече магия на визията, както и луксозна привлекателност. 

Нов маникюр за есента – кой ще е най-популярният цвят за сезона

Маникюр за есента – перфектната цветова комбинация

Кашмирени нокти – неутралният маникюр за есента

Бляскав маникюр

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aistė Haas (@heygreatnails)

Винаги сме били любители на блясъка и броката, така че не е чудно, че тази тенденция в бордо и тиквени нюанси попада в списъка ни с любими маникюри. Особено ни харесва, че блестящите акценти придават на маникюра магическо усещане, което го прави още по-перфектен за октомври. 

За още идеи за маникюр и новини от света на красотата, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари