IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коледен маникюр – дизайните, които да изпробвате през тази година

9 декември 2023 13 30

Какво ще е на мода през следващите седмици

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Някои хора празнуват коледните празници, обличайки чифт тематични пижами и гледат романтичен филм. У дома обаче нещата са съвсем различни. Говорим за коледна елха, достигаща до тавана, постоянна коледна музика, изпълваща целия апартамент, украса на всеки ъгъл и коледни лампички на всеки прозорец. Ароматът на домашно изпечени сладки и питка изпълва кухнята, а всеки гост е посрещнат с коледни чехли и бисквитка с джинджифил и канела. 

Докато декорът у дома се различава при всеки, то спокойно можем да кажем, че любителите на празниците – минималисти или не – имат една обща черта. Точно така, говорим за интереса към коледния маникюр, който се засилва с наближаването на 25 декември. Независимо дали ще персонализирате ноктите си само за Коледа или ще направите и нещо за Нова година, е добре да сте подготвени още преди да тръгнете за салона за красота. 

Истината е, че коледният маникюр е най-лесният и елегантен начин да се заредите с празнично настроение. Независимо дали поставяте стикер върху нокътя, декорирате с блясък или пък покривате цялата нокътна плочка с интересна рисунка, може да получите всички празнични емоции, без да се напрягате допълнително. 

Ако все още не знаете какъв маникюр да си изберете за Коледа, ние имаме няколко стилни предложения за вас, от които да изберете

Коледен маникюр за 2023 година

Френски гирлянди

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samantha ? (@samrosenails)

Ако обичате класическата коледна атмосфера у дома, опитайте да включите гирлянда във френския си маникюр. Особено е интересно как дизайнът следва върха на нокътя и поддържа визията изчистена и с празничен привкус. 

Сладки нокти

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aistė Haas (@heygreatnails)

Захарните бастунчета и цветните бонбони са едни от най-недооценяваните части от коледните празници, просто защото се предлагат навсякъде и сме ги приели за даденост. Този коледен дизайн обаче придава на ноктите много по-завършен и интересен вид, като в същото време може да се похвали с изтънченост и елегантност, която е подходяща както за събиране с приятели, така и за парти с колегите. 

Коледен френски маникюр

Ако вашето настроение е малко по-коледно от това на останалите ви приятели, тогава може да създадете цяла коледна атмосфера с ноктите си. Лично ние предпочитаме съчетаването на празничен дизайн с класика като френски маникюр за един различен, но в същото време и не чак толкова набиващ се на очи резултат. Предлагаме ви всеки нокът да е с различна украса, за да бъдете възможно най-коледни.

Коледни цветове

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Ако не сте фенове на дългото време в салона за красота, ви предлагаме този бърз маникюр, който дори може да си го направите и у дома. Въпреки че тези червено-зелени нокти несъмнено са коледни, те също са толкова красиви и подходящи и след 25 декември. Чувствайте се свободни да сменяте нюанси или тонове, които предпочитате повече, като червено за алено, наситено изумруденозелено или дори свежо, зимно синьо. 

Кадифен дизайн

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aistė Haas (@heygreatnails)

Ако често търсите идеи за маникюр в социалните мрежи, най-вероятно сте добре запознати с тази кадифена тенденция, която се зароди през последната година. По принцип тя включва няколко слоя хиперблестящ лак, последван от магнит за активиране на искрите. Резултатът е мека, размита текстура, която имитира вашето кадифено празнично облекло. Може да изберете този външен вид за всичките си нокти или пък да се придържате към френската класика с акцент от имел.

Коледен маникюр – 6 дизайна, които да направите у дома

Коледен маникюр – 5 красиви и елегантни идеи

Коледна приказка

Искате ноктите ви да изглеждат като истинска коледна приказка? Покажете този дизайн на вашия маникюрист възможно най-скоро. Важно е да отбележим, че такива сложни рисунки ще отнемат известно време и ще ви струват повече от обикновения маникюр. Ако искате да спестите, може да поставите няколко стикера за нокти, вместо да рисувате, като това може да стане и вкъщи. 

За още идеи за маникюр и новини от света на красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари