IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимен маникюр – идеи, които да копирате този сезон

3 декември 2023 10 30

От красиви дизайни до класически нокти

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Красиви бели снежинки, носещи се във въздуха, ледени висулки, улавящи светлината, докато се разтопяват, и уютни кашмирени пуловери в пастелни нюанси – всички елементи на една перфектна зима. Добавянето на същността на сезона във вашата рутина за красота е идеалният начин да му се насладите изцяло, та дори и малко повече. 

Един зимен маникюр може да направи много повече, отколкото си мислите. Освен че ще украси ноктите ви с прекрасни картини, той ще подобри настроението ви в студените дни, ще е перфектното допълнение към обемните дрехи и ще ви спечели множество комплименти на коледните партита. Освен класическите дизайни на снежинки, снежни човеци и коледни лампички, ние имаме няколко други предложения за вас.

Зимен маникюр – идеи, които да копирате този сезон

Зимна нощ

Почерпете вдъхновение за ноктите си от зимното среднощно небе, пълно с искрящи звезди. Започнете с наситена синя основа и след това използвайте тънка четка, за да създадете бели 4-точкови звезди. Завършете, като сложите малки кристали в центъра и добавите няколко слоя топ лак, за да запечатате всичко. 

Полярна мечка

Полярните мечки са едни от най-сладките зимни животни, така че защо да не ги поставите върху ноктите си, за да им се възхищавате? Изберете малко по-разнообразен дизайн, като лакирате всеки един пръст в различен нюанс на синьото, след което нарисувайте сладко лице на полярна мечка. 

Празничен венец

Този деликатен зимен маникюр показва яркочервени горски плодове върху вечнозелени борови иглички, поръсени със сняг – всичко това, разположено като типичен френски дизайн. Лек зелен блясък по върховете повишава магическия фактор. 

Вечното зелено

Сините и сребристите тонове са класика през студените месеци, но не отписвайте зеленото толкова бързо. Този нюанс напомня за спокойна гора от люлеещи се вечнозелени растения. За малко повече драматичен ефект, използвайте магнитен лак за нокти и създайте красив дизайн с магнит, както е показано на картинката.

Съвети за маникюр – изграждащ гел за по-силни и здрави нокти

Маникюр за есента – кои цветове ще са най-модерни

Черешова мока – популярният маникюр за есента

Ноктите на Рудолф

Когато празниците наближат, впуснете се в атмосферата с пълна сила, като включите сладко еленче с червен нос върху ноктите си. Този красив зимен дизайн включва Рудолф на фона на светлосиня основа и 3D снежинки и текстура, вдъхновена от уютните и топли пуловери. 

За още идеи за маникюр и новини от света на красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари