IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Идеи за зимен маникюр – най-добрите тенденции за сезона

30 ноември 2023 13 30

Как да се лакирате преди, по време и след празниците

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Дори най-големите любители на маникюр понякога губят творческата си жилка и нямат представа какво искат, когато отидат в салона за красота. Ако откриете, че се разхождате покрай стената с лакове в продължение на минути, само за да се спрете на цвят, който сте носили дузина пъти, значи е време за малко вдъхновение, за да обновите стила си. Избирането на цвят, на който имате доверие, е важно, но може да е по-забавно да излезете от зоната си на комфорт и да опитате най-добрите тенденции за тази година. Ако обичате ноктопластиката, но ви липсва вдъхновение, ние можем да ви помогнем. 

Добрата новина е, че за зимата френският маникюр остава, но придобива малко по-различен дизайн. Той е класика, защото пасва на всички форми на ноктите – от квадратни до бадемови. Към френския маникюр ще прибавим и абстрактното изкуство, което също ще бъде популярно през зимата. Това е интересна форма на себеизразяване, която може да приеме такъв вид, какъвто вие желаете, създавайки си уникални нокти. 

И разбира се, неутралните и по-тъмни цветове остават модерни със застудяването на времето. Помислете за нюанси като слива, червено, зелено и синьо върху бадемови или овални форми. В последните месеци виждаме залитане по-скоро към класическите тенденции, отколкото към сложни дизайни, които изискват повече работа и търпение. 

Тъй като времето става все по-студено, а с това и възможността за сняг се увеличава, ви предлагаме няколко интересни и стилни дизайни за зимен маникюр.

Идеи за зимен маникюр – най-добрите тенденции за сезона

Неутрални нокти

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GLOSSLAB (@glosslab)

Зимата е времето на неутралните нокти. Всеки един нюанс от кафявото цветово семейство ще ви свърши перфектна работа. Сивото и тъмночервеното също са опции, ако не смятате кафявото за твърде есенно. 

Русалка

През 2023 година имахме две основни тенденции в модата и красотата, вдъхновени от филми на големия екран. Една от тях беше „Барби“ с всичко розово и бляскаво, а другата е „Малката русалка“, събираща в себе си океана и неговите обитатели. Маникюрът с водни мотиви ще бъде тенденция и през зимата, когато мечтаем за силното слънце, което топли кожата ни на плажа. Визията на русалка се отличава със сини и зелени нюанси на променящи цвета си металик и бляскави текстури. 

Кадифени нокти

Светлоотразителният блясък и хромираните нокти бяха на мода през 2022 година, но сега получават малко подобрение. Използването на магнитен гел като основен цвят и добавянето на дизайни отгоре създава по-забавен и креативен външен вид. По този начин може да изразите себе си чрез ноктите, превръщайки тенденцията във ваша собствена. Опитайте цветен френски, пламъци, сърце или завъртулки като допълнителни рисунки.

Есенен маникюр – тиквата е основното вдъхновение

Съвети за маникюр – изграждащ гел за по-силни и здрави нокти

Огнен хром – сексапилната версия на червен маникюр

Омбре ефект

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Syreeta (@houseofnails206)

Винаги може да добавите омбре ефект, за да създадете допълнително измерение към иначе финия външен вид. Това върви ръка за ръка с естествената визия на основата и лакирането или украсеното изкуство в свободния ръб на нокътя. 

За още идеи за маникюр и новини от света на красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари