IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Градиентни нокти – най-лесният маникюр, който да си направите

30 октомври 2023 15 00

Даваме ви няколко идеи, които да опитате

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Може би нямате търпение. Може би нямате стабилна ръка. Може би нямате инструмент за точки. Има много причини да избягвате ноктопластиката у дома. Не всички можем да създаваме малки шедьоври на пръстите си. Именно тук се намесват и градиентните нокти. Определяни като най-лесният начин за създаване на красив маникюр, те наистина си отговарят на славата. Няма по-лесно от лакирането на всеки нокът в различен цвят, но тенденцията може да има също толкова голямо въздействие, колкото сложната ноктопластика. 

Още по-хубавата новина е, че всичко, което ви е необходимо за работа и носене на есенни градиентни нокти, е правилната цветова палитра. Нюансите на настоящия сезон може би са най-добрите от всички – помислете за тези на падналите листа, вампирско червено и наситено шоколадовокафяво. И за да го докажем, събрахме най-добрите есенни градиентни визии, които да ви вдъхновят преди следващото лакиране. 

Градиентни нокти за есента

Кафява палитра

Тези нюанси на кафявото може да ви накарат да се свиете под одеялото с чаша горещо какао. Матовото покритие ги прави още по-елегантни и привлекателни. 

Пауза за кафе

Независимо дали сте любители на капучиното или еспресото, този маникюр с цвят на кафе ще ви осигури онази доза кофеин, от която се нуждаете, дори и без да пиете от любимата си сутрешна напитка. Сладките завъртулки добавят още повече разнообразие към дизайна. 

Френски маникюр

Считайте това за още едно доказателство, че никога няма да спрат да излизат вариации на френския маникюр. Нюансите на кафявото правят този двоен френски стил да изглежда още по-есенно. 

Лилаво господство

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

От розово до наситено патладжанено, тези цветове доказват, че можете да изберете нещо различно от традиционните зелени, кафяви и портокалови нюанси и все пак да получите онова така желано сезонно усещане. 

Черешова мока – популярният маникюр за есента

Маникюр на точки – тенденцията, която се завръща тази есен

Маникюр за къси нокти – модерни дизайни за есента

Дъгови нокти

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Дъгата по-скоро е символ на пролетта, но с промяната в температурите и дългите топли седмици през есента, придружени с изненадващ дъжд, никога не знаеш дали няма да видим цветния феномен и сега. Затова този маникюр е напълно подходящ за момента, така че не се притеснявайте, ако искате да лакирате ноктите си точно в тези цветове. 

Нажежено до бяло

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Tran (@amyytran)

Има толкова много неща, които изпъкват в този маникюр, но ще изтъкнем само два специфични елемента – интересната вариация на френски стил и яркото бяло в контраст с есенните нюанси. 

За още идеи за маникюр и новини от света на красотата, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари