IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Френски маникюр за празниците – 5 дизайна за Коледа

18 декември 2023 15 00

Бъдете стилни и елегантни на всяко предстоящо събитие

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Празниците чукат на вратата, вече сме опаковали почти всички подаръци, къщата ни е украсена, а коледните сладки и щолени чакат да бъдат изядени. Време е да помислим за себе си и да си доставим малко заслужено удоволствие. А какво по-хубаво, разпускащо и удовлетворяващо от един прекрасен, тематичен и стилен маникюр? А когато той е във френски стил, нещата стават неустоими. 

Факт е, че френският маникюр се завърна на сцената с гръм и трясък преди години и очевидно е циментирал мястото си там. Колкото и да не се нрави на някои критици, този стил е обичан от хората заради семплостта и елегантността си, като в същото време може да бъде адаптиран към всеки начин на обличане, дължина на ноктите и празничен повод

Никога не можете да сгрешите с класически бели връхчета. Има обаче толкова много начини да трансформирате традиционния френски маникюр, че е грехота да не ги опитате. Можете да украсите върховете с декоративни рисунки или напълно да промените цвета им. Можете дори да персонализирате маникюра си, за да пасне на специални поводи, като Коледа

Френският маникюр, вдъхновен от празниците, е невероятно забавен и креативен, включващ зашеметяващи сезонни нюанси и празнични акценти

Френски маникюр за празниците – 5 дизайна за Коледа

Зелен имел

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suman (@nailsbysuman)

Добавянето на ръчно рисуван имел към безименния ви пръст е идеалният начин да включите нещо различно към зелен френски маникюр. Този външен вид със сигурност ще предизвика много комплименти на всяко коледно събитие. 

Розови панделки

Въпреки че розовото може да не се смята много-много за коледен цвят, тази година то заема специално място във всяка една тенденция. Причината – фурорът, който бе направен от филма „Барби“ и цялата започната мания по всичко розово и пастелно. Както започнахме годината, така ще я завършим, лакирайки ноктите си в бонбонения цвят. Този блестящ френски маникюр е прекрасен сам по себе си, но деликатният светлорозов дизайн на панделка добавя коледно настроение. 

Леден френски маникюр

Ако търсите коледен френски маникюр без допълнителни украси и декорации, опитайте този външен вид. Съчетайте металик зелени нокти с пясъчни френски връхчета, за да създадете изтънчен сезонен стил.

Зимна приказка

Този маникюр ни пренася директно в зимната Страна на чудесата. Визията на ноктите в бебешкосиньо и бяло включва рисувани снежинки и перфектно оформени френски връхчета. 

Идеи за зимен маникюр – цветовете, за които да се оглеждате

Зимен маникюр – идеи, които да копирате този сезон

Идеи за зимен маникюр – най-добрите тенденции за сезона

Златен блясък

Придайте на ноктите си блестящ, златист вид с тази металик комбинация. От златните френски връхчета до завъртулките, напомнящи за вкусните коледни бастунчета и бонбони, тази визия е истинско произведение на изкуството. 

За още идеи за празничен маникюр последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари