IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коледен маникюр за къси нокти – идеите, които да копирате този декември

17 декември 2023 13 30

Защото не е необходима голяма дължина за красив дизайн

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Що се отнася до празничното изкуство за нокти, десетки коледни дизайни заливат социалните ни мрежи през декември. От елхи през шапката на Дядо Коледа до подаръци и червени френски връхчета – определено има за всекиго по нещо в широката гама. Тук обаче присъства и една уловка. Често тези празнични тенденции за маникюр са предимно показани върху по-дълги нокти. Какво обаче остава за хората с по-къси нокти? Не се притеснявайте, ние сме помислили за вас. 

Тъй като Коледа наближава, ние сме тук, за да ви покажем, че има много модерни идеи за празнично изкуство по ноктите, което изглежда чудесно и на по-къса дължина. По-долу ви представяме няколко дизайна, които да копирате още тази или следващата седмица. 

Коледен маникюр за къси нокти

Бонбонени нокти

Блестящите нокти бяха изключително популярни през цялата 2023 година, така че този масивен маникюр с червен блясък пасва идеално. Докато рубиненочервените детайли сами по себе си напомнят за Коледа, то добавянето на бонбонени акценти издига дизайна на още по-празнично ниво. 

Класически коледни нокти

Несъответстващите нокти са забавна опция за всеки, който не може да избере просто един дизайн. Тази разбъркана опция, по-специално, е за хората, които наистина искат да пренесат коледната атмосфера във всяка една част на визията си, дори и върху пръстите. 

Изящни коледни нокти

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IMARNI (@imarninails)

Никога не може да сгрешите с червен маникюр за Коледа. За да добавите сложен елемент към дръзкия си външен вид, помислете да оставите част от пръстите си без лак, като вместо това поставите акцентиращи апликации като борово клонче, коледна играчка, снежен човек или каквото друго празнично допълнение си измислите. 

Коледен френски маникюр

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Alaina (@saruhnails)

Френският маникюр е чудесен вариант за хора с къси нокти, тъй като можете да приспособите ширината на върха, за да отговаря на вашето нокътно легло. За празничния сезон помислете дали да не замените класическите бели връхчета с красив блясък. 

Шапката на Дядо Коледа – идеална за вашия нов маникюр

Празничен маникюр за Нова година – пробвайте идеята на Джей Ло

Празничен маникюр: 5 идеи за Коледа и Нова година

Гринч нокти

Не можем да помислим за Коледа, без да се сетим за Гринч. Този зелен хромиран маникюр е идеалният начин да почетете любимия анимационен герой. Освен това хромираните нокти са много модерни напоследък, така че тази визия ще привлече вниманието по повече от една причина. 

За още идеи за маникюр и новини от света на красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари