IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимен маникюр – идеи за гел нокти, които ще издържат дълго време

26 декември 2023 12 00

Когато искате да минимизирате посещенията в салона

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Колкото и да обичаме да сменяме маникюра си на всеки две седмици, за да се възползваме от сезонните тенденции в ноктопластиката, през зимата това може да навреди на комфорта на ръцете ни. В крайна сметка, колкото повече пръстите и ноктите ни са изложени на ацетон, толкова по-сухи стават – а през зимата сухотата вече е често срещан проблем заради климата. 

Имайки това предвид, харесваме идеята да изберем нокти с гел лак през най-студените месеци от годината. Те могат да издържат седмици, да предлагат неограничени цветови възможности и да поддържат ръцете ви да изглеждат елегантни и стилни без усилие, докато се наслаждавате на любимите си зимни дейности. 

Зимен маникюр – идеи за гел нокти

1. Перленобяло

Да започнем с една класика. Този блестящ, перлен бял лак е просто спиращ дъха. На всичкото отгоре е много лесен за пресъздаване, така че може дори да си спестите ходенето до салона. Единственото нещо, от което се нуждаете, е бял лак, перлени сенки за очи и матов гел топ лак. Първо нанасяте цвета, за да покрие добре нокътя, след което, докато все още не е изсъхнал, поставяте перлените сенки. Накрая завършвате с матов гел топ лак.

2. Френски със снежинки

Не е нужно да лакирате целия си нокът с плътен слой всеки път, когато избирате зимен маникюр. Гел лакът също е полезен за ноктопластика, тъй като ще ѝ помогне да издържи седмици наред. И докато този френски маникюр с червени връхчета е създаден с помощта на традиционен лак и стикери за нокти, това е красив и коледен дизайн, който лесно може да бъде усъвършенстван с гел, ако целта ви е да го задържите на ръцете си за повече от седмица. 

3. Зелено котешко око

Обичаме външния вид на ноктите с котешко око, като този зелен маникюр, който определено ще привлече вниманието. Цветът е подходящ както за коледните празници, вдъхновявайки се от любимия на всички Гринч, така и за цялата зима. Блясъкът може да бъде добавен чрез брокат или матов гел лак с отблясъци за по-дълготраен и красив ефект. 

4. Кобалтови нокти

Кобалтовото синьо е готино, кралско и върви с почти всичко. Нанесете няколко плътни слоя върху ноктите си, за да създадете повече дълбочина и яркост. Завършете с бляскав топ лак, който да добави празнично настроение върху всеки пръст.

Коледен маникюр – дизайните, които да изпробвате през тази година

Идеи за зимен маникюр – цветовете, за които да се оглеждате

Зимен маникюр – идеи, които да копирате този сезон

5. Коледни панделки

Без да ви изненадваме, ще кажем, че панделките са много актуални в момента. От аксесоари до коса и детайли по дрехи до коледни елхи, изцяло украсени с тях, панделките са навсякъде. А ето и още едно доказателство, че те могат да изглеждат добре с всичко, дори и с празничен маникюр. От вас зависи дали искате да носите дизайна дълго време или не. Ако сте склонни да издържите до Нова година с един и същи маникюр, тогава заложете на гел. 

За още идеи за зимен маникюр последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари