IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Триковете за красота на Дженифър Анистън

12 ноември 2019 11 00

Мрази да й казват „Изглеждаш добре за възрастта си“

Reuters

Тя е на 50 години, но никой не може да ѝ ги даде. Поглеждайки перфектния външен вид на Дженифър Анистън, много хора възкликват: „Изглеждаш доста добре за възрастта си“ или „Не мога да повярвам, кожата на лицето ти е млада и жизнена“, което я дразни адски много. По думите на актрисата, това, че е на 50, не означава, че не бива да се грижи за себе си.

Актрисата, която наскоро си направи Instagram, сподели че има свои трикове за красота, на които разчита за визията си. Пред Glamour тя разкри, че от 13 години ползва един и същи лосион за тяло, който „никога няма да я предаде“. Той омекотява кожата ѝ в дълбочина и затова тя винаги има една опаковка сред тоалетните си принадлежности.

Основното, на което разчита актрисата за по-сияйна кожа, са качествената хидратация и съня. По думите ѝ, без сън тялото не може да си отпочине добре и регенерацията на клетките се забавя.

„Ако не хидратирате достатъчно кожата, тя ще се свие като синя слива“, казва шеговито тя. И изтъква, че когато една жена се наспи добре, на сутринта няма торбички под очите, от които се оплакват мнозина.

Анистън разкрива още, че са ѝ достатъчни 15-20 минути на слънце, за да има по-хубав тен на лицето. По думите ѝ, тогава се чувства радостна и щастлива.

Русите кичури в косата са запазена марка на звездата от „Приятели“. От години тя поддържа една и съща прическа и неведнъж е споделяла, че няма да спре да се боядисва по този начин.

„Когато бях малко момиче, имах наистина дълга и права коса. И тогава, когато майка ми ми даде право да правя всичко което искам с нея, аз я отрязах, по погрешка. Никога повече не успях да пусна толкова дълга коса отново, но когато я подстригах, открих, че тя е къдрава“, разказва още Дженифър Анистън, според която сушенето на косата след душ също е от значение за прическата. 

В друго свое интервю актрисата сподели, че маските за лице са ѝ слабост: „Обичам ги и използвам най-различни видове. Това е като тренировките, препоръчително е да правим всякакви упражнения, нали?“. 

Тайни за красота от звездите на Боливуд

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари