IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По аромата ще ме познаеш! Топ парфюми за 2019 година

31 януари 2020 15 00

Абсолютните фаворити, които ще ползваме и тази година

Снимка: Istockphoto

Често чуваме да се казва, че сред големите оръжия на жената са нейната грация, походка, коса, поглед и други. Когато обаче говорим за козметика,, безспорно най-силният коз на нежния пол са добре подбраните и модерни дамски парфюми.

Защо?

Защото това е финалният щрих във визията, емблематичният и запомнящ се почерк, с който жената оставя своята диря в съзнанието и буквално в обонянието на другите.

Колко често ви се е случвало самите вие да асоциирате конкретен човек със специален аромат? По същия начин добре селектираният парфюм, поставен върху вас, ще изгради невъзможна за забравяне ароматна следа в околните.

Как да изберем парфюм?

Едно от най-важните правила, когато говорим за аромати, е да се придържаме към покупката на оригинални парфюми. Причините за това са няколко – те са много по-издръжливи, не променят аромата си с времето и са перфектното съчетание между добре избрани и пасващи си съставки.

За да бъдем максимално полезни, ще ви разкрием кои са най-добрите дамски парфюми за 2019 година, които със сигурност ще използваме дълго време.

Emporio Armani In Love With You

Говорейки за парфюми, не можем да избегнем темата за любовта. Този аромат улавя дълбочината на любовната история на съвременната млада жена, а ароматната композиция е съставена от черни череши, жасмин и ванилия. Особено интересна е любовната концепция по създаване на аромата – той създава перфектна двойка с още един от най-любимите мъжки парфюми – Emporio Stronger With You Intensely. Можете да го използвате самостоятелно, ако търсите да привлечете любов или в комбинация с мъжкия аромат за вашата половинка.

BOSS The Scent Absolute

Искате да впечатлите околните със самоувереност и сексапилна рокля, но ви липсва финалният щрих? Тази изискана парфюмна вода е вашето решение. Ароматът е ориенталски, дълбок и елегантен, а подобно на In Love With You на Emporio Armani, парфюмът създава перфектната двойка с мъжката версия BOSS The Scent Absolute.

Gucci Guilty Pour Femme

Кой не знае за емблемата Gucci Guilty, кой не е чувал за нея? Не е случайно, че новата му версия влиза в топ парфюмите на 2019 година с абсолютна лекота. Този секси цветен и ориенталски аромат е за жени с изразителна личност, които нямат нужда от представяне. Необходимо е само да усетите техния аромат и никога няма да можете да ги забравите.

Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything

Знаете добре, че жените могат всичко, а сега от Zadig & Voltaire ни припомнят, че могат и да казват всичко! Нотките на божур, ванилия и мускус подчертават личността на свободолюбивата, модерна жена, която има истински свободно състояние на духа. Ароматът бе лансиран миналата година и автоматично стана част от селекцията ни за топ парфюми на 2019 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

анонимен ( преди 4 години )
Изключително спряла класация!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 4 години )
И това ли са най модерните парфюми. Тежки и ориенталски
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар