IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Коя е най-добрата възраст за брак?

21 април 2019 14 15

Вижте какво сочат изчисленията на астролозите

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Ние всички търсим партньор за цял живот, но кога ще го намерим никой не знае. Астролозите обаче са изчислили оптималното време за брак на всеки от нас.

Овен

Овните са много нетърпеливи и дори се ядосват, ако трябва да изчакат за нещо дори една допълнителна минута. Ето защо те незабавно вземат съдбоносни решения и са готови да се обвържат само след няколкомесечна връзка. Въпреки това, звездите препоръчват да изчакате малко и да се уверите, че вашите чувства са реални.

Телец

Когато става въпрос за обвързване при Телците, те дълго и задълбочено го обмислят. В допълнение, те вярват във вечната любов и могат да чакат достатъчно дълго перфектния партньор. За тях най-добрата възраст за брак е около 30 години.

Близнаци

Представителите на този знак обичат партньорите си, но трябва да си кажем и истината – обичат най-много себе си. Те мразят скуката и ако техният любовник не е готов през цялото време за нови приключения и забавления, тогава пътеките им лесно могат да се разминат. Ето защо Близнаците много често се женят няколко пъти. Но ако искате да бъде завинаги, най-добрата възраст е 36.

Рак

Бракът е нещо свещено за представителите на зодия Рак. Те започват да мислят за семейство от най-ранна възраст. От друга страна им е трудно да напуснат дома на родителите си, което значително усложнява личния им живот. Оптималната възраст за сватбата на представителите на този знак е 23-25 години.

Лъв

Ако третирате Лъва като цар, той много скоро ще започне да мисли за брак. Търсенето на съвършен партньор обаче им отнема много време. Ето защо най-голямата вероятност за сключване на брак за тях се пада в периода от 38 до 41 години.

Дева

За Девите кариерата е най-важна, но пък те много бързо намират подходящия партньор, с когото могат да остареят заедно. Оптималната възраст за брак е 21–24 или 27–29 години.

Везни

Много често Везни се решават на брак, когато са малко над 20 години. Но и често стигат до развод. Според астролозите е най-вероятно третият им брак да бъде най-успешният и последният.

Скорпион

Представителите на този знак са изключително емоционални и затова се влюбват много лесно. Но и много лесно чувствата им „отлитат“. Затова те се характеризират с поредица от неуспешни бракове, но пък е справедливо да се каже, че те могат да бъдат способни и на дълготраен брак.

Стрелец

Стрелците са зодия, за която свободата е най-важна. Така че в повечето случаи се женят след 35-годишна възраст. Но след като вземат съдбоносното решение, те ще направят всичко по силите си, за да направят брака си възможно най-успешен.

Козирог

Представителите на този знак бързо сключват брак и също толкова бързо стават родители. За тях е важно мнението на другите за семейството им. Подходящата възраст за тях е до 25 години.

Водолей

Родените под този знак доста често изобщо не се женят, но това не означава, че те са нещастни. За тях бракът е една формалност, която често им се струва ненужна. Ако все пак се решат на подпис – най-вероятно това се случва около 40-те.

Риби

Вътрешният свят на Рибите е изключително богат, но не всеки е в състояние да се справи с постоянните си мечти в реалността. След като намерят подходящ кандидат, Рибите не трябва да чакат твърде дълго. Звездите казват, че е по-добре да създадат семейство преди 27-годишна възраст. Доверете се на инстинкта си и всичко ще бъде страхотно!

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари