IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян показа най-ценните предмети в имението за 23 милиона долара

24 февруари 2022 18 00

Имотът е закупен от бившия ѝ съпруг Кание Уест

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

В цялата драма, случваща се в личния ѝ живот, не е изненада, че Ким Кардашян иска домът ѝ да бъде място на спокойствие и тишина.

41-годишната риалити звезда участва в поредицата „Сантиментални предмети“ на списание Vogue, в която показа кои са най-ценните ѝ неща в луксозното си имение, намиращо се в Калабасас. Имотът е закупен още през 2014 година, когато Кардашян е омъжена за Кание Уест, като двамата го реновират напълно и живеят в него цели шест години.

Именно пред Vogue тогавашната двойка показа за първи път готовото си имение през 2019 година, след което то беше снимано и за корицата на архитектурното списание Architectural Digest на следващата година. След раздялата си с Уест, Ким решава да откупи имота, заплащайки на бившия си съпруг 23 милиона долара. Въпреки че рапърът вече не живее там, има някои неща, които все още напомнят за него.

Този път обаче фокусът на Vogue не беше архитектурата и дизайна, а на кои предмети в дома си Ким държи най-много.

Риалити звездата посочи картините на най-голямата си дъщеря Норт Уест като най-скъпоценното си притежание. 8-годишната Норт улавя различни теми, вариращи от идилична планинска сцена до домашния ѝ брадат дракон. Една от рисунките показва абстрактна глава, плаваща в хаотичен вихър от въглени. Кардашян обяснява, че картината е нарисувана по времето, когато дъщеря ѝ е била болна от ковид и е била сама в стаята си по цял ден. „Може би това е било нейното настроение тогава“, допълва звездата.

Във видеото феновете могат да видят много други трогателни семейни спомени, разпръснати из дома. Ким се шегува, че е шокиращо как с четири деца вкъщи стените са останали все така бели и чисти. Звездата има персонализиран лексикон за всяко дете, както и „куфар на детството“, който майка ѝ Крис Дженър е напълнила с картички от рождените ѝ дни, изпратени от прабаба и прадядо ѝ, както и снимка, на която е в любимия си костюм на Мини Маус.

И докато Ким позволява на децата си да правят каквото поискат със стаите си – едната е розова, другата лилава, третата е синя, а четвъртата е с динозаври – много от другите ѝ любими неща отговарят на автентичния ѝ вкус, включително изцяло сивият Майбах. „Постепенно разбирам, че в света цари толкова много хаос, че когато се прибера вкъщи, искам да е тихо и спокойно“, казва Кардашян пред Vogue.

Какви са най-ценните предмети в дома ѝ вижте във видеото по-долу:

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари