IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Искат близо 8 млн. долара за дома на Бети Уайт

6 април 2022 15 00

Резиденцията на покойната актриса е край морето в Кармел, Калифорния

БГНЕС

БГНЕС

Цена от близо 8 милиона долара иска агенция за недвижими имоти, продаваща луксозната къща на Бети Уайт. Резиденцията на покойната актриса се намира край морето в Кармел, Калифорния. И определено си заслужава цената, защото разполага с какво ли не.

Няколко месеца след смъртта на звездата и повече от четири десетилетия, в които тя живее там, се търси нов собственик на въпросния дом. Който може да извади 7,95 млн. долара, ще се шири на площ от 335 квадратни метра.

Въпросното място, което предлага страхотна гледка, се намира точно над залива Кармел. През 1978 г. Бети Уайт и нейният съпруг Алън Лудън го купуват за 170 000 долара. През 1981 г. къщата е завършена и въпреки че той почива, актрисата се нанася да живее в нея.

Според асистентката на звездата, която бе с нея в последните ѝ мигове, най-вероятно тя щеше да умре във въпросната резиденция, ако не се бе разболяла по-рано. Именно там тя се чувствала най-комфортно.

Бети Уайт имала четири спални

Актрисата споделяла и същия брой бани. И трите етажа на нейния дом били с високи тавани, ламперия от светло дърво и открити греди. Във всекидневната има и огромна камина.

От третия етаж на къщата се открива гледка към природния резерват Point Lobos, плажовете Ribera и Monastery. А на просторните им веранди и балкони понякога се събирали нейните забавни гости.

„Прекарването на време в Кармел беше едно от любимите неща на Бети“, казва за Travel + Leisure Никол Трушковски. И добавя, че имотът разполага с просторна и добре озеленена градина, водеща директно към плажа.

Преди години Бети Уайт кани зрителите в дома си

Актрисата имала и друга къща – в Брентууд. Там също обичала да прекарва свободното си време. И преди време я показа в своите нови видеа.

С типичното си чувство за хумор, Уайт заснема видео, с което прави своеобразен тур из другия си дом. И води своите последователи първо в кухнята. Тя е луксозна, с огромен хладилник. Там, освен любимите ѝ енергийни напитки, има много кренвирши – за нейните любими кучета.

Още тогава Уайт показа, че в дома ѝ има място за всеки. Там, наред с животните и множеството цветя и снимки, тя се грижела и за рибки – в огромния ѝ аквариум.

Бети Уайт не се страхувала от смъртта

Агентът на Уайт казва пред списание People, че не мисли, че тя „някога се е страхувала от смъртта“.

„Въпреки че Бети беше напът да навърши 100, мислех, че ще живее вечно. Ще ми липсва ужасно, както и животинският свят, който толкова много обичаше, обяснява Джеф Витяз.

Припомняме, че комедийната актриса почина в навечерието на 2022 г., малко преди да навърши 100 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари