IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изпълнители правят концерти в социалните мрежи, за да преборят изолацията

18 март 2020 08 30

Крис Мартин, Yungblud и Кийт Ърбън забавляват феновете у дома

Снимка: iStock

Сега повече от всичко трябва да бъдем #ОтговорниВкъщи и да покажем, че може да се справим с тежката ситуация. Светът е под карантина и това означава, че всички културни и светски събития са отложени. Концерти, фестивали, филмови премиери и пиеси са поставени на изчакване докато премине пандемията от коронавирус.

Социалната изолация се прилага във все повече страни и много от хората нямат право да напускат домовете си. Това не е никак лесна задача, но не е и невъзможна. За да преборим по-лесно карантината много от пиесите започнаха да се играят пред празни трибуни, но пък се предават онлайн.

Примерът им беше последван от няколко световни изпълнители, които направиха концерт за феновете си, които са затворени в домовете си и изпитват трудности да се справят със социалната изолация.

Крис Мартин, който е фронтмен на групата Coldplay, изпълни едни от най-големите хитове на групата на живо в Инстаграм, където хиляди почитатели се насладиха на импровизирания концерт. Звездата свири и на китара, пиано и изпълняваше музикалните желания на всеки, който гледаше.

Кънтри певецът Кийт Ърбън също се включи в инициативата и заедно със съпругата си Никол Кидман се появиха в Инстаграм, за да направят малко шоу за публиката у дома. Преди да започне изпълнението си музикантът се пошегува, че съпругата му е единственият фен, но това бързо се промени и към концерта се присъединиха хиляди потребители.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keith Urban (@keithurban) on

Младата звезда Yungblud пък се реши да направи изпълнение, което траеше цял час в празна стая. Той призова феновете си да останат вкъщи. Неговото турне също беше отложено заради пандемията от коронавирус. Yungblud не само пееше по време на шоуто си, но също така и готвеше и изигра игра заедно с Бела Торн и рапърът Machine Gun Kelly. Бирата, която тримата пиеха беше „Corona“.

Звездата заяви, че е искал да накара феновете си да се усмихнат и да мислят малко по-позитивно по време на пандемията. „Сега е времето да мислим извън лошата ситуация и да се насладим на изкуството, независимо под каква форма е то“. 

Изпълнителката Christine and the Queens пък предложи на феновете си да си правят редовни концерти всеки ден в 18:00 френско време. Тя обеща да им предложи забавни и интересни неща, които да ги избавят поне за малко от реалността. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари