IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зак Ефрон влиза в римейка на „Трима мъже и едно бебе“

12 август 2020 08 30

Филмът ще бъде пуснат по Disney+

Снимка: БГНЕС

Зак Ефрон ще става баща. Е, поне на екрана. Актьорът се е съгласил да участва в римейка на хитовия филм от 80-те „Трима мъже и едно бебе“. Историята проследява трима ергени от Ню Йорк, чийто живот се преобръща, когато намират новородено на прага си и започват да се грижат за него.

Премиерата на американската версия е през 1987 година, а тя е базирана на френския оригинал „Trois hommes et un couffin“. В главните роли влизат Том Селек, Тед Дансън и Стив Гутенберг. Не е ясно на чие място ще застане Зак Ефрон, нито кой ще му партнира във филма. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on

Датата на излъчване също не е оповестена, но мястото е сигурно – платформата Disney+. Версията от 1987 година също е достъпна за гледане в момента там. Продуцент ще бъде Гордън Грей, който се е занимавал със спортните блокбастъри „Чудо“, „Секретариат – конят легенда“, „Дебютантът“ и „Непобедимият“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Holly (@holly1980m) on

Това ще бъде официалното завръщане на Зак Ефрон към света на Дисни, където той направи своя дебют и буквално дължи славата си на „High School Musical“. Всичко започва през 2006 година, а музикалната трилогия се превръща в любима на редица поколения. 

В момента може да гледате Ефрон и по Netflix, където се излъчва шоуто „Down to Earth“. Там актьорът пътува из света, научавайки за различни практики, които ще му помогнат да живее по-здравословно и по-екосъобразно. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари