IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Приятели“ се събраха, но в интересен състав

25 септември 2020 08 40

Преди време продуцентът отбеляза, че съжалява, че е нямало тъмнокожи актьори

Снимка: БГНЕС

В началото на лятото, на фона на движението Black Lives Matter, продуцентът и сценарист на популярния сериал „Приятели“ Марта Кауфман призна, че съжалява, че в „Приятели“ не е имало расово разнообразие – всички ключови роли са изиграни от белокожи актьори. 

Наскоро в мрежата се появи чудесна алтернатива на класическата каста: като част от шоуто Zoom Where It Happens афроамериканските звезди пресъздадоха един от емблематичните епизоди.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kerry Washington (@kerrywashington) on

Райън Бейт играе Рейчъл, Айша Хиндс играе Моника, а Узо Адуба, спечелил „Еми“ преди няколко дни, се превъплъти във Фийби. Образите на Рос, Джоуи и Чандлър бяха изпробвани съответно от Стърлинг К. Браун, Кендрик Сампсън и Джереми Поуп. 

Най-вече феновете на „Приятели“ реагираха на играта на Браун. Зрителите отбелязват, че актьорът направил Рос по-привлекателен от всякога.
Оригиналният актьорски състав на сериала трябваше да се събере още през пролетта, но пандемията от коронавирус принуди HBO да отложи снимките на епизода за събиране за неопределено време. Кога Дженифър Анистън, Кортни Кокс и другите приятели от продукцията ще се срещнат, не е ясно.
 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
Аман вече от тази лицемерна политкоректност в САЩ. Никой не е длъжен на никого! Крайно време е афроамериканците да го разберат!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Аз ( преди 3 години )
И белите не играят в роля на Мандела - расизъм!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар