IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Уинслет показа гмуркане в „Аватар 2“

30 октомври 2020 08 40

Актрисата отново работи с Джеймс Камерън

Снимка: БГНЕС

Кейт Уинслет представи модно гмуркане в продължението на „Аватар“. Носителката на „Оскар“ отново работи с Джеймс Камерън, който за пореден път я накара да се озове насред водата – този път буквално. 

Кейт Уинслет участва в продължението „Аватар“, където играе героиня на име Ронал и прекарва по-голямата част от времето под вода. 
Продуцентът на филма Джон Ландау сподели забележителни кадри от снимачната площадка, впечатлен от експозицията на звездата.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jon Landau (@jonplandau) on

В описанието на публикацията Джон отбелязва, че е решил да публикува грандиозен кадър, след като е прочел интервюто на Кейт в The Hollywood Reporter. 
Уинслет каза, че за ролята в „Аватар“ трябва да се научи на фрийдайвинг – гмуркане в дълбочина без специално оборудване. Актрисата направи всичко възможно: сега може да задържи дъха си за седем минути!

Кейт също отбеляза, че Джеймс Камерън се е променил от последната им среща. С появата на деца той станал по-спокоен и започнал да се наслаждава много повече на снимачния процес. 

Режисьорът работи в Нова Зеландия по продължението на епичния си филм от 2009 г. Премиерата на продължението все още е планирана за декември 2022 г., а трети филм трябва да излезе през 2024 г.

През 1997 г. излезе „Титаник“ – хита, в който Кейт Уинслет отново работи с Джеймс Камерън.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари