IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет Полтроу: Завръщам се към киното при едно условие

26 януари 2021 10 40

По време на интервю с Наоми Кембъл актрисата разкри дали отново ще я видим на екран

Снимка: БГНЕС

Гуинет Полтроу има едно специално условие, за да се върне отново на големия екран.

По време на интервю с Наоми Кембъл за канала ѝ в YouTube No Filter with Naomi, основателката на марката GOOP разкри каква е възможността да продължи с киното. „Трябва да бъда във връзка със сценарист. Но това е хубаво, защото моят съпруг е нещо такова. Ако той напише нещо и иска да участвам в него, ще го направя. Засега не мога да кажа, че никога няма да играя отново“, каза Полтроу пред супермодела.

Актрисата е омъжена за Брад Фалчък, с когото отглежда двете си деца от предишния брак с изпълнителя Крис Мартин. Полтроу, която се подвизава повече като бизнесдама, отколкото като кинозвезда, заяви, че не би имала проблем да се завърне на театралната сцена. „Много обичах да играя в театъра. Има нещо в него, което е прекрасно“, добави тя. Гуинет е участвала в пиесата Vagina Monologues през 2002 година.

Според нея, театърът е много по-лично изживяване, защото можеш да разчиташ единствено на себе си, когато си на сцената. „Тогава само ти имаш контрол над изпълнението си“. По време на епизод от подкаста си The Goop Podcast, тя разкри как Крис Мартин ѝ е помогнал да открие свой скрит талант. „Той посочи, че ако се намирам в тиха стая и започна да пея, доста често пея правилно“, споделя актрисата. Постепенно Гуинет осъзнава, че я бива и в пеенето и сега често го прави у дома, в която и стая да се намира.

А дали ще я видим скоро на екран или на сцената, предстои да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари