IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рита Ора с българска носия в новия си клип

11 февруари 2021 14 50

Изпълнителката е снимала в град Перник

Снимка: БГНЕС

Помните ли, че преди няколко месеца Рита Ора пристигна инкогнито в България? По-късно стана ясно, че певицата е избрала страната ни за снимки на новия си клип, но точното място на заснемане не беше известно. След като приключи работа Рита изпита затруднения, тъй като не можеше да се прибере във Великобритания заради наложените мерки по време на пандемията.

Е, певицата явно вече си е у дома и е готова да покаже резултата от престоя си в България. Тя публикува кратък клип, с който загатва какво ще видим в петък. На видеото Рита и нейните танцьори са облечени в български и албански носии, позирайки на фона на панелните блокове в Перник. Песента се казва „Big, а към британката се присъединяват диджея Дейвид Гета и рапърът Gunna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Според музикалните критици, Big е богат, звучен хит, подходящ за партита. Текстът му е за дизайнерски марки, диаманти и това човек да бъде по-самоуверен. „Винете града за моето настроение“, пее Рита още в началото. Песента излъчва увереност и величие в рамките на две минути и половина, като веднага се усеща духът на Дейвид Гета.

Рапърът Gunna се появява в средата на песента, като неговият стил добавя още едно измерение към песента. Big може да се превърне в един от хитовете по баровете това лято, ако въобще имаме възможност да ги посетим. Освен на фона на панелните блокове в Перник, Рита е успяла да снима и на паметника Бузлуджа. Става ясно, че екипът на певицата е получил специално разрешение да използва монумента в клипа си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Пускането на новия сингъл обаче беше помрачено от новината, че Рита Ора е била уволнена от предаването „Маскирания танцьор“. Причината е била нерегламентираното парти за рождения ѝ ден, което тя организира преди няколко месеца. Въпреки публичното си извинение, продуцентите на шоуто са решили да направят промяната.

„Толкова много усилия се хвърлят, за да се осигури безопасността на екипа и участниците. Всички те бяха разочаровани от поведението на Рита. Тя си направи лоша услуга“, казва източник пред Mirror. Засега Ора може да бъде видяна в журито на „Маскирания певец“, но шоуто е записано много преди партито за 30-ия ѝ рожден ден.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

„Маскираният танцьор“ спечели огромно одобрение от публиката и бързо се превърна в хит в Америка. Британската версия се очаква да бъде пусната през май. Шоуто заменя „Великобритания търси талант“, тъй като се оказва, че прослушванията няма как да бъдат проведени в сегашната здравна ситуация.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари