IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Георгиева с първи впечатления от репетициите в Ротердам

12 май 2021 18 00

Певицата избра да пътува с „България Ер“ за Евровизия 2021

ПР

Виктория Георгиева, която ще представи страната ни на песенния конкурс Евровизия, проведе своята първа репетиция на голямата сцена в Ротердам. Певицата изненада феновете и по-специално баща си, с непоказвани кадри от нея.

„Взех нещо много ценно за мен – любимата снимка на мен и баща ми. Това е изненада за него. Сигурна съм, че ще се развълнува много, когато види кадри от репетициите днес и нашата снимка на сцена“, сподели тя в социалните мрежи.

Виктория изпълнява песента Growing Up is Getting Old, докато седи на скала, обградена от вода. Зад нея се вижда нощното небе, обсипано с безброй звезди.

„Сценичното ми представяне е дело на невероятните режисьори Марвин Дитман и Дан Шиптън, които сътвориха една истинска история, чрез която мисля, че ще успеем да предадем по най-добрия начин посланието“, сподели още Георгиева.

Виктория Георгиева,

ПР

Според оценките в международните медии след репетицията, България е един от големите фаворити за спечелване на Евровизия 2021.

„Падащият пясък е универсален символ на отминаващото време. Има момент в изпълнението, в който Виктория се опитва да достигне пясъка и той изчезва. Това е повратната точка, когато тя осъзнава, че трябва да продължи и да стигне бъдещето си“, коментира Дан Шиптън.

Виктория Георгиева и нейният екип заминаха за Нидерландия на 10 май. Те избраха да пътуват с „България Еър“, при стриктни мерки за дезинфекция. След пристигането си в Ротердам се похвалиха, че са били изненадани със специален поздрав на борда на самолета – на песента, с която изпълнителката ще се състезава за първото място.

Евровизия 2021 започва на 18 май, като нашето момиче ще участва във втория полуфинал, който е насрочен за 20-и май. Конкурсът ще се предава на живо в ефира на БНТ. Всички зрители и българи в Европа могат да я подкрепят, като гласуват за нея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари