IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камила Кабело става Пепеляшка

17 май 2021 10 50

Появиха се първите снимки от новия филм на изпълнителката

Снимка: БГНЕС

Камила Кабело съвсем скоро ще види собствената си приказка на екран.

Изпълнителката ще се превъплъти в Пепеляшка, а едноименният мюзикъл ще се появи директно в платформата Amazon Prime този септември. Още преди това да стане обаче феновете успяха да зърнат Кабело в костюма на героинята, благодарение на снимки в социалните мрежи. Преди дни от официалния профил на филма бяха споделени няколко кадъра от снимачната площадка, които събудиха любопитството на всеки.

На една от снимките се вижда Камила, която все още не е облечена в прелестната си рокля, подготвяйки се за бала, организиран от принца. Друг кадър пък разкрива вече приказния вид на изпълнителката, която гледа влюбено в очите на принц Робърт, изигран от дебютанта в киното Николас Галицин. Към тях двамата се присъединяват още Били Портър като полово неопределената фея, Идина Мензел като мащехата на Пепеляшка, Пиърс Броснан като крал Роан и Мини Драйвър като кралица Беатрис. В допълнение Джеймс Кордън и Джон Мълейни играят мишките, които се превръщат в помощници на Пепеляшка. Кордън също е и продуцент на филма.

„Пепеляшка“ трябваше да излезе под шапката на Sony, но преди месец Amazon обявиха, че са закупили правата и ще излъчат проекта в своите платформи. „Щастлив съм, че ще имаме възможност да представим филма си пред по-голяма публика в целия свят“, написа режисьорът Кей Канън в Туитър. В същата социална мрежа Камила изрази възхищението си от появата на снимките, пишейки към тях само едно „ЕХААА“.

Според различни медии, Кабело не само че ще играе главната роля, но стои и зад голяма част от песните в „Пепеляшка“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари