IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новите епизоди на „Сексът и градът“: Какво знаем досега

31 май 2021 18 00

Кой участва, кой няма да влезе в сериала и за какво иде реч

Снимка: Getty

Сериалът „Сексът и градът“ започва през 1998 година и бързо променя телевизията. Приет като феномен за своето време, той приковава публиката към малкия екран в продължение на 6 години, след което успява да спечели и киноманите с два филма – през 2008-а и 2010 година.

Сюжетът проследява ежедневието на четири жени, живеещи в Ню Йорк, и се базира на едноименния роман от Кандис Бушнел. В главните роли влизат Сара Джесика Паркър (Кари Брадшоу), Ким Катрал (Саманта Джоунс), Кристин Дейвис (Шарлот Йорк) и Синтия Никсън (Миранда Хобс). В продължение на 94 епизода публиката плаче, смее се, ядосва се и преживява всяка една емоция заедно с четирите дами. Именно затова не беше изненада, че вълнението около възраждането на сагата беше огромно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

След години на безпочвени слухове и съкрушени фенски надежди, Сара Джесика Паркър зарадва почитателите, когато през януари тази година обяви, че ще има нови епизоди на „Сексът и градът“. Те ще бъдат само 10, а дом отново ще им бъде HBO. Името на сериала също е сменено, като този път ще се казва „Просто така“. Заклетите фенове на поредицата бързо ще си спомнят, че тези думи често са изричани от самата Кари Брадшоу и не е изненада, че са избрани за заглавие.

„Не мога да не се запитам... къде ли са те сега“, написа Паркър в социалните мрежи под тийзър на новите епизоди. Синтия Никсън веднага отговори и написа в своя профил „Аз, ти, Ню Йорк... всичко е възможно“. Кристин Дейвис също се включи и в стил Шарлот заяви „Всичко е възможно... Ще се срещнем там!“.

От януари насам феновете постоянно търсят подробности и допълнителна информация за „Просто така“. Какво ще правят дамите през 2021 година? Кой ще се завърне на екран? Кой ще липсва? И тъй като снимките започват само след няколко дни в Ню Йорк, завесата беше леко повдигната.

Ето какво знаем за новите епизоди в стил „Сексът и градът“, но с друго име

Кой играе и кой отпада?

Когато „Просто така“ беше потвърден през януари, стана ясно, че Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис ще влязат в познатите ни роли на Кари, Миранда и Шарлот. Продуцентът Майкъл Патрик Кинг също се завръща в проекта.

Отсъстващият от клас обаче е Ким Катрал, която накара голяма част от феновете да се влюбят в Саманта. Това решение на актрисата обаче не изненада никого, тъй като през годините тя постоянно твърдеше, че не иска повече да се завърне към този етап от живота си, главно заради кавга между нея и Сара Джесика Паркър. „Саманта няма да е част от тази история, но тя винаги ще бъде част от нас. Независимо от това къде сме и какво правим“, категорична пък беше Паркър.

Актрисата допълва, че екипът не търси четвърти човек, който да замести Саманта. „Ще използваме Ню Йорк като последния член на групата. Ще има много нови персонажи, за които съм развълнувана“, казва още тя.

За какво става въпрос?

Според официалното съобщение на HBO Max, „Просто така“ ще проследява живота на Кари, Миранда и Шарлот, които ще се опитат да се справят с пречките в реалността и в същото време да запазят приятелството си. От програмата допълват, че снимките започват в края на пролетта, а мястото е Ню Йорк. Епизодите ще са 10 и ще бъдат по 30 минути.

Новите персонажи

Въпреки твърдението, че Саманта няма да бъде заменена, все пак ще видим нови персонажи на екран. Едно име вече е известно и това е Сара Рамирес, която е позната като д-р Кали Торес от „Анатомията на Грей“.

Рамирес ще играе Че Диаз – небинарен стендъп комик, който е водещ на седмичен подкаст, където Кари Брадшоу е редовен гост. „Че има огромно сърце, невероятно чувство за хумор и има модерни виждания за половете, което прави и подкаста им изключително популярен“, казват от HBO. Майкъл Патрик Кинг допълва, че всички в екипа са радостни от присъствието на „талантлив актьор като Сара Рамирес“. Според него, това ще внесе едновременно хумор и драма в новите епизоди.

Тузаря се завръща

Въпреки че имаше слухове относно отказа на актьора Крис Нот за завръщане във вселената на Кари Брадшоу, от HBO увериха феновете, че Тузаря ще бъде в Ню Йорк. „Радваме се да работим отново с Крис“, казва Патрик Кинг. Той допълва, че няма как да има нова глава от „Сексът и градът“, в която да не присъства Тузаря. Новината дойде само три месеца, след като Крис Нот заяви в Instagram, че слуховете за отсъствието му от сериала са неверни.

И докато завръщането на Тузаря е сигурно, то феновете не знаят дали другият любовен интерес на Кари – Ейдън – ще се появи на екран. Актьорът Джон Корбет заяви пред Page Six, че може да бъде включен в няколко епизода. От HBO отказаха да коментират изявлението, но Сара Джесика Паркър си позволи да подразни феновете. „Не мога да кажа дали нашият любимец г-н Корбет казва истината, но ми беше приятно да прочета интервюто му“, написа актрисата в социалните мрежи.

Какво става с другите мъже?

Феновете на Миранда и Стийв могат да бъдат спокойни, тъй като актьорът Дейвид Айзънбърг заяви пред Е!News, че най-вероятно ще влезе отново в ролята си. „Обадиха ми се. Те са прекрасен екип и нямам търпение отново да видя г-жа Синтия Никсън като Миранда, както и нашия екранен син Брейди“, казва той.

Джейсън Люис, който влезе в ролята на Смит Джерод категорично заяви, че няма да бъде включен в новите епизоди. „Не съм получавал обаждане. Колкото и да ми се иска да участвам, тази история е на дамите“, казва той пред Daily Front Row.

Засега не е ясно дали Еван Хандлер ще влезе в ролята си на Хари Голденблат – отдаденият съпруг на Шарлот.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари