IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хайди Клум ще бъде новата Саманта в „Сексът и градът“?

6 април 2021 17 40

Моделката намекна, че ще влезе в следващите епизоди на сериала

Снимка: Getty

Хайди Клум отново привлече вниманието към себе си, но този път не със секси снимка по бельо, а с интересна новина. Моделката използва социалните мрежи, за да заяви пред феновете си, че се присъединява към сериала „Сексът и градът“ и ще замени актрисата Ким Катрал в ролята ѝ на Саманта.

„Как да кажа Саманта на немски?“, написа звездата под снимка, на която позира до 3/4 от оригиналния актьорски състав на сериала. Клум е застанала до Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън, като със своето черно бельо идеално се вписва в обстановката. Добавя, че ѝ е било доста трудно да пази такава огромна тайна, но най-накрая може да сподели, че се присъединява към „Сексът и градът“. „Нямам търпение да изпия няколко коктейла и да разходя скъпите си обувки с тези невероятни дами“, завърши Хайди.

Публикацията веднага беше прихваната от фенове на сериала, които обаче нямаха възможност да я коментират, тъй като Клум беше заключила тази опция. Все пак снимката спечели хиляди харесвания само за няколко часа, което е очевиден показател за вълнението на зрителите. За тяхно съжаление обаче всичко е било само една голяма шега.

Четири часа по-късно Клум реши да разкрие истината и заяви, че това е нейната първоаприлска шега. Съдията от предаването „Америка търси талант“ сподели видео, на което носи бял блейзър и си почива край басейна, а на челото ѝ е изписано „Първоаприлска шега“. В ръката си моделката наистина държи коктейл „Космополитан“, но около нея няма нито една дама от „Сексът и градът“. Все пак музиката от сериала звучи на заден фон, така че можем да си представим какво би било, ако Клум наистина стане Саманта.

Преди няколко месеца стана ясно, че се готвят нови епизоди от любимия сериал на поколения зрители. На екран ще се завърнат Сара Джесика Паркър (Кари Брадшоу), Кристин Дейвис (Шарлот) и Синтия Никсън (Миранда), като Ким Катрал (Саманта) категорично отказа. Засега се твърди, че мястото на Саманта няма да бъде запълнено, а историята в новите епизоди ще се върти около останалите три дами и как те се справят с живота 20 години след края на „Сексът и градът“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари