IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кортни Кокс, една номинация за „Еми" и малко разочарование

26 юли 2021 17 40

Звездата от „Приятели“ не е напълно доволна, но защо?

БГНЕС

Години наред гледахме Кортни Кокс в ролята на перфекционистката Моника Гелър, за която няма тайни в кухнята. След специалния епизод на любимия на няколко поколения сериал „Приятели“, актрисата получи заслужено признание, получавайки номинация за „Еми“. Но типично за характера на героинята си, тя винаги ще намери някакъв косур на всяко нещо, което е пред очите й - от подредбата на чиниите на масата до това дали е трябвало да й окажат такова голямо внимание. В интервю за Entertainment Weekly, звездата призна, че не е очарована, защото наградата не е точно тази, която тя търсела. 

„Честно казано, толкова се радвам, че събирането бе признато, защото мисля, че е страхотно. Бен Уинстън (режисьорът) свърши чудесна работа с целия си екип“, обясни тя.

Кортни не скри, че е изключително щастлива от факта, че след толкова години снима отново с онези приятели, които всички ние познаваме от малкия екран. 

„Толкова съм развълнувана, че го направих отново на сцената в същото студио, на същата 24 сцена, с онези невероятни хора, които толкова обичам", добави тя. 

Актрисата се аргументира с това, че наградата „Еми“ е отлична оценка за труда на всеки в киното, но по-скоро тя би трябвало да е за този на Уинстън, който успява да ни върне в славното време на Моника, Рейчъл Фийби, Джоуи, Рос и Чандлър. 

До момента Кокс бе единственият член на актьорския състав на хитовата продукция, който не бе признат за играта си по време на шоуто, приковащао погледите на зрителите в продължение на години. 

„Когато всеки един от членовете на актьорския състав беше номиниран освен мен, това определено нараняваше чувствата ми“, добави тя. 

Бившата г-жа Аркет, която е доста активна в социалните мрежи, за разлика от своите колеги, които отскоро започнаха да ползват по-активно Instagram, сподели свое видео, в което с дъщеря й Коко отговарят на различни въпроси, за да покажат до каква степен се познават. Някои от тях бяха свързани именно с „Приятели“, което доста зарадва феновете й. 

На питанката, ако имаше възможността да излезе с някой от мъжете в сериала, с кой би го направила - младия Чандлър или младия Джоуи, тийнейджърката отговори, че по-скоро ще избере втория. А майка й се съгласи с нея, но не пожела да посочи конкретен, за да не обиди някой от колегите си. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари