IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първи снимки на Елизабет Дебики като принцеса Даяна

19 август 2021 08 40

Приликата е поразителна

Снимка: Getty Images

Обратното броене до петия сезон на популярната драма "Короната" започна. 

След като от Netflix ни показаха Имелда Стонтън, която заменя Оливия Колман като кралица Елизабет II, е време да видим и новите актьори, които поемат щафетата от Ема Корин и Джош О'Конър като принцеса Даяна и принц Чарлз. В петия сезон на кралската драма една от най-трагичните любови във Великобритания ще бъде доразказана от Доминик Уест и Елизабет Дебики. 

Снимки на новите актьори бяха споделени в официалния профил на Короната в Instagram, като феновете веднага посочиха огромната прилика между телевизия и реалност. Дебики, която е напълно преобразена в принцеса Даяна, се е излегнала на дивана, а върху лицето й се е настанил замислен поглед. Върху нея пък е поставено писмо, чиято история все още не е ясна. Доминик Уест малко повече се различава от първообраза си, като е заснет в едно от кралските имения, гледайки към хоризонта. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Crown (@thecrownnetflix)

Засега има много малко детайли около предстоящия пети сезон, но четвъртата глава завърши с Чарлз и Даяна, които вече са достигнали преломната точка в брака си. В истинския живот двамата обявяват раздялата си през декември 1992 година и се развеждат официално през август 1996-а. Година по-късно принцесата на Уелс загива трагично в автомобилна катастрофа в Париж, оставяйки след себе си синовете принц Уилям и принц Хари. 

През август 2020 година от Netflix обявиха, че 30-годишната Дебики ще замести Ема Корин, която игра само един сезон в кралската драма. Елизабет ще остане и за шестия финален сезон, като все още не се знае дали смъртта на Даяна ще бъде показана по телевизията. Първият поглед към ролята й беше показан преди няколко седмици, когато тя беше заснета в компанията на две малки момчета, които ще влязат в ролята на Хари и Уилям. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Crown (@thecrownnetflix)

Наскоро Дебики сподели в социалните мрежи, че ще направи всичко възможно, за да изгради автентичен образ на принцеса Даяна, който да се хареса на феновете. "Духът на принцесата, нейните думи и действия са останали в сърцата на много хора и за мен е истинска чест да бъда част от този невероятен сериал, в който се влюбих от пръв поглед", пише тя в Туитър. 

Що се отнася до Доминик Уест, той ще замести Джош О'Конър, който влезе в образа на принц Чарлз в третия и четвъртия сезон на "Короната". Другите нови попълнения са Имелда Стонтън като кралица Елизабет II, Джонатан Прайс като принц Филип и Лесли Манвил като принцеса Маргарет. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Crown (@thecrownnetflix)

Снимките на петия сезон на "Короната" започнаха преди няколко седмици след няколкомесечно отлагане заради пандемията. Премиерата на новите епизоди се очаква през лятото на 2022 година, а всичките серии досега могат да бъдат гледани в платформата Netflix. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари