IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След падане – Елтън Джон си сменя тазобедрена става

17 септември 2021 17 40

Певецът има непоносими болки, заради което отмени турнето си

БГНЕС

Елтън Джон призна за инцидент, при който наранил едното си бедро това лято. Заради него, легендарният музикант бе принуден да отложи турнето си Farewell Yellow Brick Road. По думите му, след злополуката той има непоносими болки и се налага да се лекува.

74-годишният изпълнител сподели в социалните мрежи, че „паднал непохватно на твърда повърхност“ и ще трябва да се подложи на операция за смяна на тазобедрената става, след която ще се отдаде на своето възстановяване. Ето защо предвидените му концерти във Великобритания и САЩ ще бъдат изместени.

„Въпреки интензивното физиотерапевтично и специализирано лечение, болката продължава да се влошава и води до увеличаване на трудностите при движение“, призна Джон.

За да няма по-големи усложнения след контузията, Елтън е бил посъветван от лекарите да се оперира възможно най-скоро.

„Ще предприема програма за интензивна физиотерапия, която ще осигури пълно възстановяване и връщане към пълна подвижност без болка“, уточнява още звездата.

Въпреки промяната в своя график, сър Елтън Джон възнамерява да участва в събитието Global Citizen Live, което ще се проведе на 25 септември, като посочва, че не желае да уточнява благотворителната организация. Той е подготвил пет свои песни, които да изпълни на живо в Париж.

Концертите на изпълнителя във Великобритания и САЩ остават за 2023 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари