IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дрейк чул първи новите песни на Адел

22 октомври 2021 10 50

„Обичам тази жена“, сподели преди време изпълнителят

БГНЕС

Адел направи триумфално завръщане на сцената, пускайки сингъла Easy On Me. Вече няколко дни тя продължава да приема суперлативи за песента в социалните мрежи. И макар някои да мислят, че никой друг освен нея и екипа ѝ в студиото не е чувал всички песни от новия ѝ албум, ще кажем, че грешат. Има един мъж, близък до сърцето ѝ, който вече е наясно какво е сътворила певицата. И това не е новото ѝ гадже Рич Пол!

Промотирайки новото си парче, Адел разкри пред Capital Breakfast, че е допуснала свой колега да чуе новия ѝ албум – много преди да лансира първото парче от него.

„Пуснах го на Дрейк миналата година, когато той беше в града“, признава тя.

Адел помолила Дрейк да чуе песните и да си каже мнението дали те биха се харесали на нейната публика, която тръпне в очакването им. Тя обаче допълва, че обикновено не прави така, но този път почувствала необходимост от „сверяване на часовника“.

Когато на 15 октомври изпълнителката пуска Easy On Me, Дрейк е един от първите сред колегите ѝ, който споделя нейна снимка и пише:

„Един от най-добрите ми приятели в света току-що пусна сингъл“.

Преди време мислеха Адел и рапъра за двойка.

„Обичам тази жена и тя е дошла на шоуто ми. Слава Богу, че никой не ми е казал, защото щях да изпадна в шок“, коментира през 2018 г., пояснявайки, че Адел била на негов концерт в Лос Анджелис, но той разбрал за това по-късно.

„Най-добрата продукция, която някога съм виждала. Едно от любимите ми представления за всички времена!“, сподели от своя страна певицата, говорейки за изпълненията на Дрейк.

Адел БГНЕС

Албумът на Адел от 2016 г. /БГНЕС

По-късно Адел и Дрейк се сприятеляват и често биват забелязвани заедно на публично място, което кара папараците да мислят, че имат връзка. След това обаче дават да разберат, че са просто приятели и разбират от хубава музика.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари