IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-после имаме възможност да живеем като Кари Брадшоу

13 ноември 2021 13 30

Емблематичният апартамент на писателката от „Сексът и градът“ отваря врати

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Винаги сте искали да живеете като Кари Брадшоу? Чудили сте се какво означава да спиш в апартамент в центъра на Ню Йорк? Искате да имате дрешник за всичките си красиви тоалети и обувки? Е, всичко това вече е възможно.

Сара Джесика Паркър, която влиза в ролята на Кари Брадшоу в сериала „Сексът и градът“, има прекрасна новина за своите фенове. Тя ще приеме двама гости в апартамента в Горен Ийст Сайд за една вечер. Желаещите ще могат да се възползват от офертата на 12 и 13 ноември, като в предложението е включена една нощувка за максимум двама човека.

Преживяването се прави съвместно с Warner Brothers и компанията Airbnb в чест на предстоящите епизоди от новия сериал „И просто така“, който е продължение на „Сексът и градът“. Феновете ще могат да го гледат този декември по HBO Max.

Какво точно може да очаквате от апартамента?

При пристигането си посетителите ще получат виртуален поздрав за добре дошли от самата Сара Джесика Паркър. Те също така ще имат възможност да пият коктейли „Космополитан“ и да изпробват дрехите на Кари Брадшоу. Да, пачката, избрана от Патриша Фийлд и която Сара Джесика Паркър носи в интрото на всеки епизод от „Сексът и градът“, също ще бъде там. Но това не е всичко. Посетителите ще се насладят на брънч в квартал Chelsea, както и на уроци по стил и собствена фотосесия.

„Персонажът на Кари Брадшоу е много близък до сърцето ми и да се върна отново в този свят за продължението на „Сексът и градът“, беше огромна радост. Нямам търпение нашата публика да изпита приключенията на Кари в Ню Йорк, да върви в нейните обувки, буквално, за първи път“, казва Паркър в официално съобщение.

Най-хубавото е, че всичко това ще ви струва само 23 долара. Цената е избрана нарочно, тъй като „Сексът и градът“ навършва 23 години от премиерата си. Разбира се, гостите са отговорни за своето пътуване до и от Ню Йорк.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

... ( преди 2 години )
za6to triabva vinagi da se sravniavame s niakogo ? ne moje li da imame na6 sviat ?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар