IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уроци по стил от Кари Брадшоу

3 юни 2021 12 30

На какво успя да ни научи героинята от „Сексът и градът“

Снимка: БГНЕС

Трудно е да бъдеш забелязан без да поемаш рискове. Кари Брадшоу знаеше това по-добре от всеки друг. Изминаха почти 14 години от финала на „Сексът и градът“, но чувството за стил на Сара Джесика Паркър, което тя показва на малкия екран, все още е вкоренено в тенденциите на днешния ден.

Между небесните стилети, смелите щампи и шарки и ежедневните пачки, недвусмисленият усет на Кари продължава да властва над модната индустрия. Всъщност много от нас все още планират тоалета си, задавайки си въпроса „Какво би направила Кари Брадшоу?“. Въпреки че Кари вече не ни радва със седмична доза стил на екрана, нейната колежка от реалния живот – Сара Джесика Паркър – върши феноменална работа, за да поддържа духа на героинята си жив.

Актрисата със сигурност е научила един или два урока по стил от Брадшоу, а покрай нея и ние попихме малко мъдрост. Тъй като снимките на продължението на „Сексът и градът“ съвсем скоро ще започнат, е добре да си припомним на какво ни е научила успешната писателка не само за живота и любовта, но и за начина на обличане.

1. Не се страхувайте от цветовете

Кари никога не е обичала да се придържа към неутралните нюанси, което ни накара да се отървем от повечето сиви и черни дрехи в гардероба си. Всъщност тя винаги носеше нещо, което осветяваше цялата стая и караше хората да се обръщат след нея. Затова това лято заложете на нещо по-цветно и по-весело, за да може да бъдете като една истинска Кари Брадшоу дори и да не сте в Ню Йорк.

2. Комбинирайте странни модели

Перли с обикновена тениска? Пола и маратонки? Няма проблем. Като истинска съвременна икона, Кари никога не се страхуваше от спонтанната комбинация на две на пръв поглед несъвместими неща. Същото трябва да направите и вие и бързо ще разберете, че ключът към уникалната ѝ визия се крие в експериментирането.

3. Инвестирайте в обувки

Що се отнася до обувките, влиянието на Кари Брадшоу продължава да цари. Склонността ѝ към дизайнерски модели може да ѝ е коствала доста средства, но все пак винаги е изглеждала добре. Именно затова нейният съвет към феновете е да намерят начин да спестят част от заплатата си за хубави обувки, които задължително да бъдат на висок ток. Оглеждайте се за сандали или отворени токчета, които да ви бъдат от полза през следващите месеци.

4. Обемните дрехи си заслужават

Кари Брадшоу не следваше модните тенденции, тя ги създаваше. А какво разделя създателя на тенденции от тези, които просто ги следват? Безстрашното желание за експериментиране. Когато Кари пробваше късмета си с нещо обемно, тя никога не грешеше. Дали ще бъде огромна чанта, високи и ярки обувки, или пък голямо цвете върху бяла рокля, всичко това беше прекрасно съчетано и ни караше да не отделяме поглед от екрана.

5. Смесвайте смело цветовете

Никой не е казал, че ако имате различни цветове в гардероба си, не може да ги носите заедно. Вземете пример от Кари, която без притеснение смесваше шарено сако с черна пола, бял потник и розова чанта. Различните щампи и рисунки също могат да се превърнат в чудесен ансамбъл, като модният хаос понякога може да изглежда доста шикозно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари