IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Джесика Паркър изпрати абитуриент

1 юни 2021 10 50

Актрисата показа порасналия си син Джеймс

БГНЕС/IStockphoto

Как лети времето?! Много от нас още живеят с пикантния живот на Кари Брадшоу и нямат търпение да я видят в продължението на „Сексът и градът“. Там тя пие мартини с приятелките си, сменя често мъжете и не бърза да се омъжва, камо ли да ражда деца... Но в реалния живот актрисата, която изигра въпросния образ, е омъжена жена, която държи на семейството си. И това се вижда от една от последните ѝ публикации в Instagram.

56-годишната Сара Джесика Паркър, изиграла култовия образ преди повече от десетилетие, се похвали в социалната мрежа, че синът ѝ е завършил училище. Тя показа снимки, в които се вижда как 18-годишният Джеймс Уилки Бродерик носи тога, вървейки със съучениците си.

Актрисата е снимала черната шапка с помпон, на която се вижда надпис 2021, с която момчето е отишло на изпращането в гимназията. И докато на първите кадри то е в гръб, на последната го виждаме в лице, даващ топла прегръдка.

„Опитайте се да бъдете този, за когото нищо не е изгубено“, е казала една от учителките на Джеймс в своето слово пред класа.

Сара Джесика Паркър споделя, че синът ѝ е нейната най-голяма надежда и отправя цялата си любов към него и всички от випуск 2021.

„Помня, когато той се роди и бе увит в красива пашмина“, написа приятелка на звездата и я поздрави за абитуриента, като изтъкна, че балът на нейния син е съвсем скоро.

По-рано този месец Паркър сподели друга снимка на сина си, признавайки, че тя е доста емоционална и не може да скрие сълзите си от това, че момчето ще се дипломира. Тогава тя сподели, че е очарована от младия мъж, в който се е превърнал Джеймс.

Сара и мъжът ѝ Матю Бродерик имат още две деца освен 18-годишния абитуриент. Те се радват и на две близначки, родени от сурогатна майка през лятото на 2009 г. – Марион Лорета Елуел и Табита Ходж.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари