IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Netflix прави корейска версия на Money Heist

3 декември 2021 10 40

Звезда от Squid Game влиза в ролята на Берлин

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ако сте шеф на Netflix и имате две шоута, които са изключително популярни в целия свят, какво бихте направили? Комбинирате ги в едно, разбира се!

Стрийминг гигантът обяви преди няколко дни, че съвсем скоро ще предложи на зрителите корейска версия на хитовия испански сериал Money Heist. Вече дори е ясна и една от ролите и кой ще влезе в нея. Като Берлин ще видим Пак Ае-су, познат ни като Чо Санг-уу от Squid Game. Засега не е известно точно кога ще започнат снимките на корейската версия и на кого ще бъдат поверени другите роли.

В оригинала на Money Heist Берлин е изигран от Педро Алонсо. Той е неизлечимо болен, морално двусмислен крадец на бижута, който бързо се превърна в любимец на феновете, благодарение на своята двустранна личност. Берлин е жесток, садистичен, насилствен и дори е извършил акт на сексуално насилие по време на обир. Известен е и с това, че пее любовна песен заедно с хор от монаси.

Пак Ае-су е първият актьор от екипа, който е потвърден за корейската адаптация на Money Heist. Сериалът ще бъде режисиран от Ким Хонг-сън, а сценарият се поема от Йонг-Джей Рю. Въпреки че няма яснота относно другите актьори, няма да се изненадаме, ако Netflix прехвърли още някой от Squid Game. Сериалът се окичи с огромна слава, а екипът се превърна в световноизвестен и изключително желан за следващи проекти.

Преди месец създателят на Squid Game Хуанг Донг-хьок заяви, че подготвя втори сезон на сериала, но засега не разкрива повече подробности.

От своя страна, испанският Money Heist започва последната си песен на 3 декември, когато в Netlix излиза втората част на пети сезон. Освен че е отговорен за създаването на оригинала, Алекс Пина ще продуцира и корейската версия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари