IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

23 г. след края на „Д-р Куин Лечителката“ – Джейн Сиймур в компанията на любими колеги

8 декември 2021 18 00

Вижте с кои мъже от сериала се събра актрисата

Getty

Getty

Джейн Сиймур има редица главни роли след сериала от 90-те, с който стана по-известна. Въпреки това, ако попитате някого с кой образ ще я запомни, може би ще ви каже веднага, че я свързва с д-р Куин Лечителката. Това не е случайно, защото актрисата печели сърцата на зрителите си с усмихнатата лекарка, а по-късно и наградата „Златен глобус“.

Днес звездата продължава да се снима в киното и поддържа приятелството си с Джо Ландо, който изигра дългокосия Съли. След като ѝ бе опора на снимачната площадка, сега той продължава да я подкрепя, като често я посещава. А цели 23 години след финала на сериала, той ѝ гостува с други нейни любими колеги.

„Дори след всичките тези години те все още ме носят на ръце! Сърцето ми е пълно, след като прекарах време с тези невероятни хора“, написа Сиймур във Facebook. Там тя сподели два любопитни кадъра, на които я виждаме в компанията на Джо и актьорите Уилям Шокли и Джейсън Адамс.

Тя на 70, а Съли – на 60 г.

През 90-те много българки си падаха по Съли, който в сериала бе доста по-младата половинка на лечителката, която се грижеше за цялото село и бе взела под крилото си няколко сирачета. Днес тя е вече на 70, но както неведнъж сме споделяли, никой не може да ѝ даде годините. А според нейната публикация, Джо Ландо е навършил 60!

„60-те са точно зад ъгъла!“, написа Джейн, уточнявайки, че срещата ѝ с тримата мъже е по случай рождения ден на единия от тях.

„Честит рожден ден на Джо Ландо… Скъпи ми приятелю, брат ми, моят съратник по време на нашите епични години, прекарани заедно в „Д-р Куин Лечителката“, написа само с две години по-младият от него Шокли (с дългата коса вляво на снимката), който в сериала играеше Ханк Лоусън. Той изтъкна, че 30 години след старта на продукцията, в която участват със Сиймур, той може да каже, че времето, прекарано с колегите, е най-големият подарък.

През юни 2020 г. Сиймур, Шокли, Адамс и Ландо се събраха на среща в Zoom, в която видяхме и други познати лица от телевизионния екран. Това бяхаЧад Алън, Шон Туви, Франк Колисън, Хенри Сандърс, Джесика Боуман и други, играли в различните сезони на „Д-р Куин Лечителката“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари