IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Нот е изрязан от финала на „И просто така“

6 януари 2022 17 40

Актьорът се бори срещу обвинения в сексуално насилие

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

*Внимание, текстът съдържа разкрития за новия сериал „И просто така“

Предстоящият финал на сериала „И просто така“ най-вероятно няма да включва сцени с Крис Нот, които вече са били заснети. Причината са множеството обвинения за сексуално посегателство, направени от различни жени към актьора.

Героят на Нот – Джон Джеймс „Тузаря“ Престън, умира още в първия епизод на продължението на „Сексът и градът“. Според TV Line обаче той е трябвало да бъде включен във финала чрез ретроспекция или спомен, като си партнира със Сара Джесика Паркър. Двамата са снимали в Париж още през октомври на моста Пон дез Ар, който се простира над река Сена. Именно тази сцена е трябвало да бъде включена във финалния епизод, но сега най-вероятно няма да я видим.

Причината за промяната са множеството обвинения в сексуален тормоз, които бяха отправени към Крис Нот след премиерата на „И просто така“. Засега актьорът отрича да е насилвал някого, като твърди, че всичко е било по взаимно съгласие. Някои от предполагаемите нападения са станали по времето, след като Нот вече е бил женен за Тара Уилсън.

Първите две твърдения за посегателството се появиха миналия месец в история от The Hollywood Reporter. Жените споделят почти идентични преживявания, като са категорични, че Нот ги е изнасилил. „Обвиненията, направени към мен от хора, които съм срещнал преди години, дори десетилетия, са напълно лъжливи. Тези истории може да са отпреди 30 години или 30 дни – не винаги значи не – това е границата, която никога не прекрачвам“, казва актьорът в изявление. Той подложи на съмнение времето, в което тези истории излизат наяве, намеквайки, че всичко е свързано с пускането на „И просто така“ и опита за спечелването на лесни пари.

Когато и трета жена сподели подобна история, Крис Нот отново отрече. „Историята е напълно фалшива и предполагаемите действия звучат като част от много зле написана фантастика. Както Крис заяви вчера, той никога не би преминал тази граница“, заяви говорител на Нот пред списание People.

Изпълнителката Лиса Джентайл обвини актьора, че я е изнасилил в дома ѝ през 2002 година, твърдейки, че той я е помолил да не казва нищо на никого, защото това щяло да съсипе кариерата му. Засега няма коментар от Нот или неговите говорители по този случай.

В отговор на обвиненията, Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис излязоха с общо изявление, в което защитават жените. „Много сме натъжени да чуем тези обвинения към Крис Нот. Подкрепяме жените, които разказаха своята история и болезнените си преживявания. Знаем, че сигурно е било много трудно и затова ги поздравяваме“, написаха дамите.

Реклама, в която Нот участва, беше изтеглена от ефир, а сделка за продажба на марката му текила беше провалена. В допълнение, от Universal Television и CBS потвърдиха, че актьорът няма да участва в повече епизоди на The Equalizer, където си партнираше с Куин Латифа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари