IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Открийте десетте разлики: Руни Мара като Одри Хепбърн

10 януари 2022 10 30

Актрисата ще изиграе своята легендарна колежка във филм на Apple

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Биографичен филм за легендарната актриса Одри Хепбърн ще бъде продуциран от Apple, а в главната роля ще влезе Руни Мара.

Новината е потвърдена от Variety, като е ясно, че режисьорът ще бъде Лука Гуаданино, който създава и „Назови ме с твоето име“. Освен Apple, Руни Мара също ще бъде продуцент, а Майкъл Митник ще напише сценария.

Въпреки че детайлите около сюжета се пазят в тайна, Хепбърн е холивудска легенда, прославила се с изпълненията си в класики като „Закуска в Тифани“, „Моята прекрасна лейди“, „Когато се стъмни“, „Шарада“ и „Сабрина“. По време на своята четиридесетилетна кариера Хепбърн постигна статут на ЕГОТ, печелейки награди „Еми“, „Оскар“, „Тони“ и „Грами“, последната от които получи посмъртно. Тя също така е била всеотдаен хуманитарист, работила е с УНИЦЕФ за подпомагане на децата в Африка, Южна Америка и Азия и получава президентския медал за свобода през 1992 година.

Руни Мара, от своя страна, е номинирана за „Оскар“ два пъти за работата си в „Момичето с драконовата татуировка“, от 2011 година и „Карол“ от 2015-а. Наскоро тя участва в „Алеята на кошмарите“ на Гийермо дел Торо заедно с Брадли Купър, Кейт Бланшет, Тони Колет и Уилем Дефо. Предстоящите проекти на Мара включват Women Talking на Сара Поли – драма, съсредоточена върху осем жени менонити, в която участват още Франсис Макдорманд, Бен Уишоу, Клеър Фой и Джеси Бъкли.

Лука Гуаданино наскоро приключи продукцията на предстоящия си романтичен филм на ужасите Bones and All с участието на Тейлър Ръсел и Тимъти Шаламе. Италианският режисьор също е съавтор, съсценарист и режисьор на минисериала на HBO от 2021 година „Ние сме това, което сме“.

В допълнение към The Giver, Митник е известен със своята сценаристка работа по The Curent War, The Staggering Girl и сериала на HBO Vinyl.

Дали визуалната прилика между Руни Мара и Одри Хепбърн ще помогне на 36-годишната актриса да изиграе легендарната си колежка, предстои да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари